Alla inlägg den 30 augusti 2012

Av Susanne Leijon - 30 augusti 2012 07:23

Sitter det bara där det man har ältat.....


Gruppträning igår och vädret var ju bara helt ljuvligt, tyvärr medförde det XXX antal myggjäklar med så det gällde att inte stå still för länge med doggsen.


Lotta är ju fortfarande inte helt ok i sin rygg så hon undrade om inte jag kunde köra Änzo lite   , och med tanke på vilken liten navelsträng han är så kunde det ju bli intressant  .


Under tiden som hon gick en runda med honom så fick ju hans mamma komma ut lite och hur lycklig kan en hund vara egentligen  .

Vad man än ska träna så är hon lika lycklig!

Igår körde vi FF, läggande och ställande under gång, skall och kryp.

Allt genomförs i full entusiasm och även om det är lite väl mkt på i ff till en början så har hon numer raka fina sättanden, lite plogning finns kvar men jag bryr mig icke nämnvärt.

Läggande och ställande under gång gör hon jättefint, skallet var väl sisådär igår men krypet var ju i vanlig ordning mkt bra   .


Lagom till jag var klar så var Änzo rastad så utrustad med hans bästa boll äntrade vi planen. Gick ju sådär i början för mojjan var ju rätt nära, men snart insåg han ju vem det var som hade bollen och lungorna...hehehe

Duktig kille!! Han fick både LF, inkallning, läggande, ställande, som han aldrig gjort tidigare, men det blev bra till slut   och krypet.

han fick till ett par riktigt fina krypsteg emellanåt, han har ju aaaningen brått lille herrn men det ska nog bli bra så småningom.

Kan ju säga att han blev rätt trött i tittorna efter den träningen, ett nytt sätt, mina kommando är lite olik Lottas, men han försökte verkligen  .


Bizzie bumla sen då. Lotta kommenderade runt oss och början var lite väl speedig men efter att ha gått ett tag så blev det riktigt bra!! Bra kontakt och det belönas naturligtvis. Raka fina positioner.

Sättandena är fortfarande lite väl sega, men de är bättre än innan och det är viktigast!


Framförgåendet gick ut lite snett, drog lite åt Lotta och Cina men med lite hjälp av koppel och röst fick jag in henne så hon var lite mer rakt framför mig. Ställandet helt ok!


Läggande under gång, och här har hon full koll på vad hon ska göra   så på första där la hon sig själv.

Gör om och gör rätt och damen får man lura lite, men vilket läggande det blev sedan då! Kabang tydligen   .


Inkallning och här tackar jag Vicky för tipset att när jag gått ut och vänt upp,kommenderingen kommer, då går jag ett par steg mot henne precis som att jag är på väg tillbaka för att sedan stanna och kalla in henne.

Första glömde jag säga fot till henne när hon kom så då sladdade hon in lite för långt bakom.

Så en gång till och ja 10 p!!  


Hoppet ja så jäkla fint, och enligt Cina så hade hon en kanon hoppteknik med.

Men första där lyssnade hon på Lotta så när kommandot kom så hoppade hon så glatt så. Gör om och gör rätt!!


En budis till Cina och jädrar vad hon drar på för att sladda in snyggt och fint i helt rätt position  .


Innan de andra kom hade jag tränat lite hålla fast apporten och sitta samtidigt, sakta men säkert går det framåt.


Plats blev det ingen igår, så jäkla mkt mygg.


Grymt nöjd med lilla grå igår!!!!!!


Ikväll är det skyddsträning på agendan så vi får hoppas att det jäkla vädret som är just nu..eller precis varit håller sig från Burlöv  .

Go torsdag på er!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards