Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av Susanne Leijon - 20 augusti 2012 07:32

Fredag:


Jobbet förflöt på som det skulle, förhören kom och lagom till 15-snåret kunde man flexa ut, sätta sig på den gula springaren för färd hemåt.

Lagom varmt  , men en runda med flickorna fick det bli innan proviantering stod på schemat. Lagom kul en fredag efm, men det gick smidigt. Väl hemma var det bara till att skjutsa Natta till Malmö innan man kunde få lite mat i magen.

Gick över till grannen lite senare och tog nåt glas vin och löste allmänna problem  .


Lördag:


Slapp morgon innan det var dags för färd mot Staffanstorp och match för Rasmus. Flickorna fick följa med så en promenad och lite träning blev det för de innan matchen började.

Var och en fick ligga bunden sidan om medans den andre tränades, och detta gick över förväntan riktigt bra!

Bägge var tysta och det enda som behövdes påminnans om var att de skulle ligga  .


Matchen, fick ett missvisande resultat...även om det naturligtvis är målen som räknas, för lagen var väldans jämna och våra killar hade oturen med stolp-och ribbskott istället för att bollen hittade rätt sida om dessa.

Nästa gång är det kanske Baras tur att få bollen på rätt sida stolparna....sen det trista är de killarna som hänger med huvudet när det går emot istället för att se till att det finns lite jävlar anamma  .

Efm och kväll spenderades i solstolen så länge det bara gick  . Krama ur allt lixom!


Söndag:


Gruppträning, tyvärr den marken vi fått tilldelad är inget kul nu för det är bara högt torrt gräs överallt, brötigt och annat trist. Vi kunde få komma ut till Vomb vid 14-tiden för att köra lite sök.

Ett par st träffades först på klubben för att köra lite lydnad i värmen   . Tur det finns lite skuggiga platser på planen.

En hund i taget och kritiska ögon  från åskådarplats. Dessa jädra staketryttare.....  .

Ullan hon fick göra lite blandade konster med gott resultat. Framförallt hennes halter på alla håll o kanter, där är de sneda sitten nästan historia...så dags lixom   .

Bizzie där ska vi se till att de raka sitten sitter lixom...redan från start...och det såg ju bänkpanelen till...med råge  .

Antiinkallning, igår tjuvades ingenting  . Tips av Vicky och det ska minsann testas, kan säkert vara ngt för den unga damen.


När det väl var dags för att göra sin reträtt från klubben och vidare mot sökskogen så hade någon dratt sig ur, en visste vi inte när hon skulle komma riktigt, och bara tre st i värmen kändes ju inte så där kul..så jag o lotta stannade på klubben och körde där lite istället.

Bl.a fick de lite anskällningar med blandat hur figgen var. Stående, liggande raklång helt öppet, bakom bord, lite halvdolda mm och Bizzie var först och det gick faktist jättebra! Jag anslöt när jag hörde att Lotta belönade.

Hon hade kommit igång i skallet hur fint som helst och höll skallet bra med tycker jag. När hon var lite halvdold så blir det liite klurigare för henne, så det är sååå nyttigt att träna på  .


Ullan hon grejade sina skick med bravur hon och jädrar vad hon kan skälla då  !! Hon skiter ju i om man är gömd eller inte för hon har klart för sig vad hon ska göra.


Änzo han grejade oxå det fint med sin rulle, och han har ju inte tränat på ngt dolt alls, men duktig var han.


Bizzie som inte bryr sig nämnvärt om värmen till skillnad från de andra två fick en omgång till!


Väl hemma så var hon lycklig som få att ha sin lilla pool, för jädrar vad hon röjer i den  .


Ikväll väntar körning till fotbollsträning så då passar jag på att traska 7:an i bokskogen under tiden .


Go måndag

   

Ovido - Quiz & Flashcards