Direktlänk till inlägg 29 juli 2013

SISTA VECKAN

Av Susanne Leijon - 29 juli 2013 07:18

man sitter i kontorsstolen på nån vecka  .


Helgen den har varit varm  , så mycket    och    har det varit.


Bizzie fick sin årliga vaccination i fredags och vikten den var 32.8 Tur det mesta är muskler iallafall  .

Ändå i Tygelsjö så tog Lotta o jag doggsen till Klagshamn för lite bad, som uppskattades   , vattnet var inte helt fräscht så det fick bli ett ordentligt bad hemma sen för jag gillar inte när det luktar tång om de bägge  .


Efter mat o dryck blev det lite skitsnack inne hos grannen  .


Lördagen där plockades alla resväskor fram, kläder tvättades, stryktes och las ner så man inte har en massa som måste tvättas sista dan.

Annars så var det mest sol och bad fram till kvällen då det skulle bjudas middag inne på Ribersborgsrestaurangen av Rogers syrra som fyllt 50.

Mätta och belåtna fick det bli lite filmtajm när vi kom hem!


Sen blev det söndag och den startades med ett pass på   , svettigt värre, följt av städhjälp till Natta för att sen traska hem med flickorna.

Sol och bad i massor

innan Lotta, jag o Elin möttes för lite träning. Liite lydnad först i värmen och kan ju säga att kyltäcket, det är bra det!

Så sval och skön hon var sen när vi kom till skogen där även Perra och TT-Nina kom.

Startade med att grilla det madhavda och när det sen var dags för träning hade tempen minsann landat på en behaglig träningstemp  


Söka skulles det göra så ruta vallades och Hugo först ut. Han är bara sötast den lille pälstussen  .

Änzo på det och han sprang sin systemövning för glatta livet han   .


Bizzie på det och ja man kan inte annat än att   .


Hon VILL verkligen ut och hitta sina figgar, hon tar sin rulle så fint så fint och kommer med bra fart in och ut på påviset, där har hon inte nån full sula för hon måste ha lite koll på var jag är, springer ju inte då lika fort.... men med koppel på sedan så ser jag inga som helst problem, för koll på var figgen är det har hon.


Igår så var det nåt lite pip hos figgen, men det har ingen betydelse, finns ingen tendens att ta till skallet, utan det är mer att figgarna ligger dolda under nätet.

Ena på Elin var bara så jäkla snyggt, rakt ut, finfint framslag när hon fick vind på henne, snabbt fram för att i farten ta sin rulle och snabbt vända in till mig  .


Även ordning och reda fick vi till rätt hyfsat från figgen och in igår. Annars har det varit lite hallabaloo över det för hon har så brått in till stigen, men ordning och reda it was!!


Ikväll är det dags att se till att allt som inte finns inför resan ska införskaffas....

 
 
Nina

Nina

29 juli 2013 08:04

Åh så skönt med pool när det är så här kokevarmt :)! Vår pool kommer imorron. Vi gick waterwalk i Klagshamn i lördags och det var rätt gött faktiskt men som sagt, duschas av efter badet är ett måste för de pälsklädda. Duktiga ni var som åkte ut och tränade igår. Hos oss rådde lockkoma innan nattlig långtur :)! //Kramar

http://www.palmstrand.se

Susanne Leijon

29 juli 2013 08:30

Äntligen en pool i Bara, bara att njuta av plaskiplaski.
Våra grannar de införskaffade en igår med:)).
Skogen var inte lika varm som hemma faktiskt, så det gick bra att träna.
nattlig långis, det är mysigt..lungt och stilla och man bara njuter.// Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards