Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av Susanne Leijon - 14 augusti 2012 07:37

i flytande form hade jag nog inte klarat lika bra som en dito i bokskogen  .


Efter lite mat i magen  och en snabbisrunda med de fyrbenta, eftersom Ulla inte tänker göra nr 2 när Rasmus är ute med henne  , så bar det iväg på ett mellanstopp i Bara för avlämnande av fotbollskillar, innan bilen styrdes mot  bokskogen och min plan att gå 7 km i rask takt  .


Flickorna de fick ha sina flexi, går/får ju inte ha de lösa där och det hade inte funkat heller med alla joggare och promenerare heller.


Ulla som numer är en dröm att gå på promenad med, det var hon inte när Kia levde för då skulle det dras åt alla håll och kanter, till skillnad från Bizzie då  , som numer har tagit över Ullas förra roll.

När de hade gjort vad de skulle så var det fokus på promenad i RASK takt och då stannar man inte och luktar mm men är de lite snabba så hinns det ju med med tanke på metrarna i kopplet  .


Inte mkt folk alls och bara det gör ju rundan lite extra skön, slippa hala in och hålla kort för Bizzie ska helst fram och kolla varenda en som man möter eller vara först av de som springer förbi  .


Så igår blev det träning iform av , här,hit och stanna under de 7 kilometrarna. Och hade jag bestämt mig så hade jag  . Detta handlar ju då om lilla fröken grå!

Ulla får man ju berätta hur duktig hon är för hon tar ju åt sig lite hon med....vis av erfarenhet  .


Annars blev det en kväll i soffan och det var ju hyfsat skönt.


Ikväll får jag ta tag i lite lydnad igen tänkte jag och en prommis lär det ju bli.

Kanske skulle städa lite med, ja får se vad som hinns och orks.....


Go tisdag!

 

Ovido - Quiz & Flashcards