Alla inlägg den 9 augusti 2012

Av Susanne Leijon - 9 augusti 2012 07:13

kan man väl sammanfatta träningen med Bizziebumlan igår  .


Började med att lägga henne plats och går bara ut ett par meter. Kan ju säga att det blev gör om och gör rätt liiite för många gånger, så nu ska den lilla gråisen få traggla platsliggning minsann  .


Blåst, små grejor som blåser förbi som då måste jagas, ahh kolla en fågel, nä men vem är det som går där.....lite så var det över hela träningen igår.


Det som funkade hyfsat var LF och framförgåendet.

Även om framförgåendet innehöll en del snusande de första rundorna, men de sista rundorna blev faktiskt godkända  .

LF kändes stundtals riktigt bra och däremellan sisådär. Det som egentligen var sämst var sättandena...funkar det ena så försvinner ngt annat tydligen.


Inkallning där ska vi numer träna ANTIinkallning, vilket det även tränades igår, för satt kvar gjorde hon inte många ggr  . Ja jag bidde arg på henne. Det är inte ofta det händer men igår så   .


Lika bäst att damen fick fundera lite i bilen och ut med SkrUllan istället.

Hon fick traska igenom lägrelydnaden hon, om vi nu skulle ge oss på att försöka få till en start nångång i söket där.... och ja lite smågrejor att öva på men annars sitter den där.  


Mysigt flabbande i stugan med alla goa träningskamrater innan man rullade hemåt förgyller ju vilken kväll som helst  !


Ikväll får det bli inhandling av diverse förnödenheter och huset får få sig en liten uppfräschning, och därimellan en hundrunda är planen.

Go torsdag!

 


Ovido - Quiz & Flashcards