Alla inlägg den 17 april 2012

Av Susanne Leijon - 17 april 2012 08:17

Ja inte vet jag varför men en timme till låg man och sussade i sängen  . Vet inte om klockan varit på eller inte, men då skulle radion spelat i en timme.....

Jaja det var ju bara att ta det lungt, lixom inte lönt att stressa och jag lyckades bara förlora ½ timme på flexen, så det får ju anses ok.

Solen skiner och det är lite krispigt ute så det väger ju upp!


Igår hände det väl inte så väldans mkt. Roger fick kaklat färdigt fönstersmygen i badrummet nu när vi fått nytt takfönster och det blev bra så nu har han bara att fixa till runt det andra takfönstret sen så får allt omkring takbytet anses som klart.  .


Vår tur att köra till fotbollen så in med hundar och en massa grabbar och iväg till Bara. Under tiden de tränade så drog jag och flickorna till Bokskogen för att traska 7:an i det minst sagt underbara vädret  .


Ullan är en dröm att gå med i förhållande till Bizzie för den lilla fröken drar, drar och drar  , och jag tror jag har förökt med i stort sett alla saker för att få henne att sluta. Man vill ju njuta när man går....

Så i 3 km hade vi vilda diskussioner, eller jag hade hon tittade mest för att se vad kärringen hade åsikter om, men därefter så blev hon väl trött i huvudet för tempot mattades av  .

Förutom när joggare passerade, för då var man ju tvungen att försöka springa ikapp  .


Rundan var trots allt riktigt skön och med tid kvar innan killarna skulle hämtas så fick fröken lite lf, duktig flicka.

Apportering och det enda som fattas är att hon ska komma in och sätta sig fot. Släpper gärna den framför mig, men går jag iväg när hon kommer in med den så håller hon den fint och sedan--loss--så tar jag den. Traggla vidare.

Läggande, sega sega och åter sega så det är bara att öva på så ska det väl funka nån gång  .

Testade hoppet över parkeringsstaketen och hon satt fot, jag sa hopp, hon tittade på mig och såg ut som ett ?:tecken, fram med handen mot staketet och då aha...hoppade hon över  . Bollbelöning.

Gör om och nu hoppade hon allt! Kommenderade sitt och efter lite betänketid så!

Hopp tillbaka och fot. Duktig liten grå. Första gången vi övade på hopp, så visst får man vara nöjd.


Ikväll väntar det skyddseri för lilla grå  , och då ska även Ulla få träna på FS, Skall och ställandet i inkallningen. Även ff naturligtvis.


Go tisdag önskas!!          

Ovido - Quiz & Flashcards