Alla inlägg den 23 april 2012

Av Susanne Leijon - 23 april 2012 08:34

med att bli hämtad av Nathalie i fredags efter lunch nåt. Bilen fullastad med grejor och flickor och kosan styrdes mot Ullared!!

Där inne var vi väl ca 3 h och vi var rätt nöjda när vi gick ut. Lite kläder, hundgrejs, bra att ha grejs och nyttogrejs, fanns nu i bilen när vi rattade den mot Varberg, systern och en väntande Tacopaj  .  Riktigt fredagsmys med god paj, lite god cider och sedan soffhäng med lilla dodisskålen,hehe.


Lördagen där skulle vi åka och hälsa på mamma och Lasse, de båda nyopererade och lilla Minna, som jag då aldrig träffat ännu.

På vägen dit körde vi för att kolla var samlingen till tävlingen skulle vara. Micka hade iofs berättat färdvägen och det skulle verkligen vara riktigt lätt att hitta dit, men har man liiite kontrollbehov så har man. Det var naturligtvis precis så som Micke förklarat  .

Hur som haver så anlände vi till Glommen och fick hälsat på allihopa, och den lilla Minna var ju en sockersöt pälsbomb   .

Vi tog en och en av flickorna som fick hälsa och Bizzie var först. Hon tyckte att men hallååå...playtime!! och Minna hon for ut lika entusiastisk men vände in igen när Bizzie gjorde sina klassiska hopp   mot henne.

Men sen så, blev det lite mer ös och våglighet i pälstussen och de lekte faktiskt rätt hyfsat. man får ju påminnan Bizzie om att hon är faktiskt äldre, stabilare i kroppen och lite så....och hon var duktig, lilla grå  .

Ska lägga in foton en annan dag, Nattas nya kamera smattrade bilder som bara den så.....


Ulla, där trodde man först att hon spöar skiten ur den lilla, för hon kan verkligen konsten att inte se snäll ut...men det är ju bara en fasad, för när hon väl fått berätta att det är hon som bestämmer så, och lilla Minnan hon läste av henne riktigt bra, så lullade de omkring ihop i trädgården.


Lite gofika, den rabarberpajen gick inte av för hackor inte, mumsimumsi....så var det dags att dra till Varberg igen och slutföra inför kalaset, som gick hur bra som helst!


Söndag och nu skulle det debuteras i elitspår!!!, trodde jag.....

På väg dit så smällde det till höger bak och jag var helt säker på att jag fått punktering, och började snabbt planera för ett däckbyte  , men när jag stannade för att kolla bedrövelsen så var alla däck hela. hmmm jaja in och började köra igen...men inte speciellt långt för det rasslade, hackade och lät rent allmänt rätt mkt....

Fick iallafall in bilen på en sidoväg, fick ringt till tävlingsledaren, som tom erbjöd sig att hämta mig bara hon gått ut sitt spår, vilken service!!

Ja jag fick ju först och främt se till att få iväg bilen till en verkstad och just igår var jag jäkligt nöjd med att ha tecknat Falck Assistans innan vi åkte till Österrike, för de ordnade snabbt och lätt att det kom en bärgare så vi fick iväg bilen till en verkstad, de fixade en hyrbil, där man fick ha hundar...och bara det  .

Nu var jag trots sent jäkligt sugen på att ringa till TL för att höra om det kanske skulle gå....men kom på att jag hade en liten Bumla i bilen, och utan bur kunde hyrbilen plötsligt bli väldigt kostsam.....så jag avstod. Lite must hade naturligtvis oxå gått ur mig.


Väl hemma fick jag samtal från den andre TL, Christer som undrade hur det gått med bilen, så gulligt av dem. Och naturligtvis hade jag ju kunnat få ett spår om jag hade bestämt mig för att åka då när jag hade tanke på det,hmmm, dessutom i helt underbara spårmarker. Har ju varit där och gått någon tipsrunda vid nåt tillfälle så jag vet.....jaja det går fler spår...


Tur man har en snäll syster, hon ställde upp med att åka med till Svedala för att köra hem hyrbilen igen till Varberg, för annars hade jag fått köra upp på ons fm och lämna den och då kanske inte ens vår bil är klar.

Nu ska vi ligga på lite på verkstan för Roger ska till Varberg i helgen och det hade ju varit kanon om vi kunde fått hem bilen då.


På kvällen hängde jag med Natta när hon skulle städa så Bizzie fick lite byggsök, ojoj vad kul. Får väl snart styra upp ett sådant!

Hon fick börja med gallertrappan  . Jag gick upp och satte mig högst upp och lockade på henne. Tog liiten stund men sedan bestämde hon sig för att traska upp  , Hur bra som helst både upp och ner!!

Gick sedan och gömde mig ett par gånger och det svåraste för henne var att sitta kvar i väntan på kommandot  , men vilket skall hon fick till!!!


Ulla hade varit inne på kontoret under tiden och laddat till tusen för när det blev hennes tur, och hon fick kommandot när jag gömt mig så for hon runt och tokskällde,hahahahah tills hon kom på att just ja jag kanske skulle hitta min mojja först  .


En skön prommis hem sen var man rätt mör efter dagens trauma!!


Bizzie tyckte att hon kunde gå ut och gå med Ulla



Ovido - Quiz & Flashcards