Alla inlägg den 18 april 2012

Av Susanne Leijon - 18 april 2012 07:43

Det är min Bizziebumla det  .


Var ju skyddsträning för hennes del igår och innan skyddet så tog jag ut henne för lite lydnad och lf tar sig verkligen  . Lite i framförallt vänstersvängarna så igår gick vi vänster om, vänster om och lite vänster om  . Det blev bättre och bättre dock ej till fullo.

Ältade vidare med att få läggandet lite snabbare och efter ett par bollbelöningar så började hon inse att om jag lägger mig liite snabbare så kommer bollen.....smart!

La henne även plats och hon låg jättefint trots att Perra och Balder tjoade och bollbelönade inte så långt ifrån, duktig tjej  .


Ullan fick också komma ut innan skyddet drog igång och det blev ju då FF, FS, Skall och ställandet. Hoppas gårdagens färdigheter håller i sig tills på söndag, då skulle jag vara mer än glad  .


Lite uppflyttningsfika för Vera och hennes Signe hade med bravur vunnit och blivit uppflyttade till lägre spår!


Bizzies skydd då, jo hon är jäkligt duktig!!

Lite impade är de allt att trots att hon är så ung så är hon väldans samlad!!

Hon sitter fullt fokuserad, tyst och lugn och väntar på kommandot--pass på. Då far hon ut i kopplet, sätter igång och skälla på Magnus och följer honom hela tiden.

Hon fick medvetet "missa" slangen två gånger men på tredje försöket så jädrar vad hon högg tag i den. Hårt och bra smällde hon gaddarna om den och nöp fast. Ett jättefint tillbakakämpande och sen vinst och in till mig för mys.

Återigen är hon rätt fort redo för en ny omgång, släpper slangen och bjuder in Magnus till en ny omgång  .


Toleransträning för hon ska sitta kvar när jag eller Magnus tar upp slangen från marken. Hon försöker sno den, men lyssnar när hon blir tillsagd.


3 omgångar fick hon och de gick jäkligt bra och både Magnus och Perra tycker att hon är mkt duktig! Kulkul.


Yohnsson, Qass och Balder skötte sig även de riktigt bra i övningarna de gjorde och jag lär mig hela tiden  .


Ikväll väntas det Onsdagsgruppträning och idag är det fokus på whitey  . Vi gör väl om gårdagens repertoar ikväll känns det som!!


Go onsdag!  

Ovido - Quiz & Flashcards