Alla inlägg den 12 april 2012

Av Susanne Leijon - 12 april 2012 07:53

var det allt igår när man var på klubben  .


KOm redan strax efter 18 så då fick Bizzie komma ut, då det inte var så jäkla mkt folk där så vi kunde dona med lf och lite annat.


Nu är det ju svårt att ha full koll hur hennes position är men det kändes bra överlag, vill ju inte att lilla lallan pekar utåt inte  , så det donar vi mkt med.

Ett par steg i taget och mycket halter, som har blivit riktigt bra. Det var inte många gånger som hon kom för långt bak  . En lättlärd rackare, så det är egentligen bara för mig att vara tydlig hur jag vill ha det sen är det rätt lungt. Lätt att vara kaxig   , men det är så det känns!

Hörsamheten var även på topp för hon var på väg minst två gånger till Yalla under hennes framåtsändande, när Cina gjorde inkallningen och bollbelöning, men HON VÄNDE och kom tillbaka när jag kallade.  . Övning ger ju färdighet!!!!!


In med henne i bilen och ut med Ulla för platsliggning med skott. Ligger gör hon ju men bara för att inför tävlingen....


Började sedan att dona lite med Vicky o Shotti, såg jättefint ut.

Bizzie nästa och nu blev det mest fokus på nåt steg, halt, nåt steg, halt. Ha koll på sin mojja-kampbelöning.

Det ska verkligen vara lönt att ha koll på mig!!!

Många som körde runtomkring, som hon var tvungen att kolla in så det var extra nyttigt igår att hon insåg att mojjan är bäst  . Hon har ju även börjat att löpa men jag tyckte nog att hon trots allt tyckte att mojjan faktiskt var en rolig skit  .


Yohnsson kördes igenom, och en uppflyttning vara inom räckhåll!!

Änzos tur och där gäller samma sak. Kul med hans budis för han stannade på icke inkallningsbart avstånd för mottagaren, stod och kollade på Lotta kontra Kattis. Lotta avvaktade precis som Kattis och sen tar Änzo beslutet att fullfölja sin budis  och drar som en avlöning till Kattis. YES!


Ullas tur, och Vicky hade lagt ut bollarna till FS, men jag tänkte värma Ulla först lite, men se det tyckte inte hon...jaja jag vet, men ville hon nu köra FS så skulle hon ju få göra det  .


2 rundor med lina i mörkret, men jädrar vad fint hon gick  . Tredje utan lina och hade jag nu inte stoppat bollen på mig  , så hade det blivit kanon. Bara för det så blev det lite vingel.....Är jag bäng eller är jag?!?!?!


Krypet, ett litet skutt precis i början och lite väl vid vänstersväng, men annars så kan man nog se fåran i marken även idag  .

Inkallning med stå och ligg, jättebra! Ska köra några med bollen bakom henne och bara ställande för att få bort de försmädliga små stegen.

Skallet, tja, ett betyg hade vi kanske fått, men det är allt.

Tack Vicky för du kom på att belöna henne  . Hon kan gott tro att tävlingsledaren har en boll att kasta till henne  .


Ikväll skulle jag egentligen kört till klubben för att lyssna på Anki Mohlins tips inför bl.a tävling men tiden räcker inte till.

Måste köra Rasmus till träning, de kör en dag till i veckan nu och då med A-laget, tror jag det var.

Kör till Burlöv istället då och kör lite med skyddsgänget under tiden istället. Är ju aningen närmre.


ha en go torsdag

 


Ovido - Quiz & Flashcards