Alla inlägg den 10 april 2012

Av Susanne Leijon - 10 april 2012 07:47

Fredagen tillbringades i skogen där Ullan fick koncentrera sig på spårupptag. Hon är ju mer bakspårare än framspårare den goa vita  .

3 upptag fick hon och det första blev en prövning, då vi gått många på stigen, alltså väldans lätt för henne att välja ett bakspår, då mkt doft fanns från det hållet, men hon analyserade och valde rätt håll.

Dessutom på alla 3 upptagen  .

Stå en stund, låt henne vinda, om det behövs så gå fram lite till och låt henne bli säker på att hon tänkt rätt.

Hon fick även leta saker och jag tycker nog att det enda som var var att hon släppte några av sakerna framme hos mig  .

Bizzie fick ett spår, där jag snitslat vinklarna för att ha riktig   koll. Upptaget är lite för mkt kollande. Hon tar det jättefint men efter 50-60 meter så ska hon gå av och kolla åt sidorna, aningen onödigt, för när det är gjort så spårar hon mkt mkt bra. Säker i vinklarna..och med apporterna. Så säker att i sista vinkeln, en spets, fick hon övertyga mig om att hon hade rätt  , vilket hon naturligtvis hade.....

Hon fick även leta saker den lilla, och letar gör hon, konstaterade att här är en grej och här är en grej....och det köper vi inte så kalla in och och på med koppel, sen ska lite vinda ut och dra ut sin mojja för att TA grejorna

gäller att hänga på in till stigen när så väl är gjort  

Lördag till måndag var vi på klubben och körde lydnad


Ulla hon har fått FS:a och med mkt vingel och annat så beslöts det att på med linan igen. Av erfarenhet går hon jättebra med linan så för att VI ska få lugn och ro i detta evighetsmoment  .

Ja hur duktig är hon inte då  

Mattes   


Hon har fått sjunga, nya tips!

Sen har jag tränat lite allt möjligt med henne...har ju kommit med på tävling med henne oxå..elit-debut. Kan ju bli spännande  .

Bizzie där har koncentrationen varit hörsamhet. Lyssna på mojjan oavsett vad som finns runtom, bryta henne när hon är på väg och hon har varit så jäkla duktig  .

Trots att Mattias kampade med Trym bara en liten bit ifrån, så valde hon att komma direkt när jag kallade.

Tips inför LF, där hon gärna sätter sig lite för långt bak, och hon är en jädra lätt hund att jobba med. Tydlig och visar henne rätt sen tar det inte så lång tid för henne att greppa grejen.


Annars så lite budisar, lite anskällningar och bara vara ihop hon och jag..bonding you know  .

Trots detta galtasprång, så är hon icke på utan backar ut fint när hon "landat"

Hon är en stilig tjej  


En kanonhelg helt enkelt.


Tack GB och alla andra för en härliger helg!!!!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards