Alla inlägg den 25 april 2012

Av Susanne Leijon - 25 april 2012 07:31

även om det inte hjälper såå mycket eftersom den står i Varberg  , men hem kommer den iallafall på söndag.

Man känner sig ju rätt handikappad utan bil, trots att allt man behöver egentligen finns i Svedala  .

Men men nästa vecka är allt som vanligt igen...jag kan komma iväg på mina hundträningar,hahahahahah


Igår var det ju alldeles för skönt väder, man blev ju lite svettisch när man var ute på lunchen. Har ju lixom inte fått fram mina vårjackor än......så när man kom hem var det bara till koppla på de fyrbenta och ta sig mot Å-rundan.

Vi traskade en superskön runda på 1½ timme och man fick allt ha ögonen på gråfisen annars hade hon nog   ...och det vattnet är ju inte för mysigt så.


Under tiden jag njöt så fixade Natta en Köttfärspaj, mums.


Lite träning fick de allt med igårkväll.

Bizzie hon fick ett långt LF/FF, och vad duktig hon är. Igår blev även halterna i de olika vändningarna mycket bättre än i måndags  . Testade även att i vä. och hö om marsch låtsas lite som att jag skulle göra halt allt för att få in lallan rakt och fint i svängen och jadå.

Hon är såå lättlärd och man får vara noga att inte slarva med inlärningen...stackars Ulla, min försökshund  , tur hon är som hon är  .


Testade Framförgående med och då hängde jag bollen i fotbollsnätet och sedan så...gick fint fot och på kommando kastade   hon sig framåt och drog iväg...fick berättat för henne att inte så fort lillstumpan...jahaja...stanna...och japp, varsågod!

Körde några vändor och sedan prövade jag att ha bollen i fickan, gick över förväntan, och sedan fick hon bollen över huvudet.


La henne plats och fick påminna henne en gång att det är inte ok att ta ett krypsteg fram.


Läggandena gick riktigt bra även igår!


Avslutade hennes träning med att se om hon fattat ngt av FG:endet, och tja...hon gick inte iväg på första kommandot, men på andra så tog hon ngt steg ut och då fick hon sin boll, duktig grå!


SkrUllan, lycklig som få..fast inte över nya bädden jag köpte till henne att ha i hörnan vid soffan...den vill hon inte ligga på inte  , utan mer att nu var det hennes tur.....


Lite Ff först och sedan upp på cykelbanan för FS och naturligtvis   så gjorde hon ju momentet hur bra som helst, visst hon tittade bakåt flera gånger men vinglet var minimalt och hon hade inget stopp. Inte på någon av de tre körda vändorna  .

Sen blev det ställanden, ställanden och ställanden och hon hörde minsann  .


Idag är det inget kul väder inte  . Kan ju hoppas att det lättar till i efm och då får vi se vad som händer....




Ovido - Quiz & Flashcards