Alla inlägg den 13 april 2012

Av Susanne Leijon - 13 april 2012 07:31

Igår bar det iväg till Burlöv för lite skyddseri med Bizzietösen  .


Vi kör ju lite lydnad först innan det är dags för skyddet och då fick SkrUllan komma ut och öva på våra "sämsta" moment, dvs skall och fs framförallt men även ställandet i inkallningen, där hon gärna tar ett par försmädliga steg  .

FF kändes bra, hon var med inte mkt trängning/plogning och bra sättanden.

Skallet, ibland så chockerar hon sin mojja för igår så sjöng hon så jämt  och fint  . Hon är väl för rolig den!

Ställandet, kör med boll bakom nu för att få till det riktigt, och stanna tvärt kan hon allt...allt för sin boll  .

FS lina på och hon har ju verkligen fattat att det finns bollar ute, men trots det så bryter hon av, ja första vändan fick jag påminna henne, men de andra så gick hon så fint så.  .


Shotti ut för att FS:a, och det är lätt att få en kräkattack  .

Yohnsson först ut i skyddet och han gick riktigt bra igår i överfallet och civilsändandet  . Lite fokus på det inför Securitasmästerskapen.


Bizzie sedan och hon har fattat vad det är som händer på denna klubben, för fanan står högt på henne och kollar efter alla de fräcka grejorna  . Liten rasterunda innan och hon var på väg bort till Magnus och Perra flera gånger..men kom direkt när jag kallade  .


PÅ med sele, satte henne fot, och Magnus framför som hon har full fokus på. Man riktigt känner hur hon glor ut honom.

-Pass på...och Magnus agerar och Bizze far ut för att få sitt skinn, hoppar jämnfota upp, får ett halvtaskigt tag och då lilla vännen så får man inget skinn, får lite jädrar anamma i skallet men sen så hör man hur tänderna går emot och hon sitter som ett smäck i skinnet och drar emot som bara den  . Vinst och in till mig för lite mys!

Tar inte lång stund tills hon släpper skinnet och glor på Magnus igen  . Sätter henne och fokus på att sitta kvar tills annat kommando ges. Ville ett par gånger hoppa upp och ta skinnet men icke lilla damen, så då blev det toleransträning. Attans vad hon är duktig lilla grynet.

Lika engagerad alla gångerna och hon sitter helt tyst och är helt fokuserad på Magnus innan hon får ..pass på...då jädrar!!


Lite sammanfattning av hennes träning igår: Vi fortsätter så här ett tag och mycket med ordning och reda, inte släppa igenom för hon lär sig jättefort och utan ordning och reda så kommer hon att ta egna initiativ och förmodligen segla iväg...kan själv...kan själv  .


Perra och Balder, asså vilken hund och vilka återkallanden..my good. Balder han ger 300% när han drar och när han är i stort sett ända framme hos Magnus så ropar Perra och han vänder på en 5-öring, imponerande! Jäkla trevlig malle!


Magnus och Qass gick oxå riktigt bra igår! Jag tycker Qass är en jäkligt läcker kille. Bara vill ,vill och vill.....


Nöjd nöjd for vi hemåt..flickorna och jag.

Idag blir det en långis någonstans har ju inte hunnit det nu ett par dagar så det blir prio 1 idag, efter handlingen.

Ha nu en go helg alla!!!

 

Bizzie next

Ovido - Quiz & Flashcards