Alla inlägg den 23 september 2010

Av Susanne Leijon - 23 september 2010 07:47

Ja denna veckan har minsann gått fort  .


Om vi backar lite bak till tisdagen så den dagen fick SkrUllan sig lite träning minsann. Lotta o jag träffades på Sturup och det blev både spår, upplet och rastning.


Jag traskade ut 2 näringsspår till Änzo och Lotta traskade ut ett, visade det sig, klurspår   till Ulla.


Medans spåren fick ligga till sig lite så vallades det en uppletanderuta i det höga gräset och Ulla skulle först få leta.

6 grejor i rutan och en vind man absolut inte kan klaga på.

Första skicket   , ja då var det mest muskler, men hon kallades in och fick reda på, om hon nu hade missat det innan, att det var till att leta grejor det handlade om. Aha tänkte hon nog och sen jädrar letade hon och hittade på löpande band  . Ngt slarvigt avlämnande och tugg,grr var väl det som hade blivit nerdrag då, men i övrigt nöjd, med tanke på uppletet som var på Revinge

  

där det gick skitdåligt.


SkrUllan fick in i bilen och den gråe ut för att spåra. Näringsspår ojoj vad han såg till att INTE bli av med sitt spår  . Han hade en bra medvind och när han kom till vinkeln så kom han lite för långt, men när han upptäckte det så shit var är det var är det, och när han snabbt hittade det igen så riktigt sög han tag i det och fortsatte mot slutet där vinsten väntade...  .

Han fick vila lite innan det var dags för nästa spår och ja det gick precis lika bra.


Ullas då?

Jo ut hufsat lungt och fint i upptaget, tog spåret direkt åt rätt håll ett par steg, sen skulle hon bara.... eller hur?? skulle inte tro det!!!!

Jaja då jag får väl gå på det hållet, visste ju att det var där men ...

Drog iväg i bra fart, med propellern där bak och rätt snart hittade hon en pinne. PÅ spåret igen sen efter en liten stund så vek hon av för att ta en pinne, men den kom hon tillbaka med och spottade ut, var inte alls intresserad av den, och det visade sig att den tillhörde inte spåret. De är för härliga!! Vill bara ha de som tillhör  .

Hon ångade på i spåret, var rädd om det, och hittade både spetsen, pinnar och vinklar. Vid en pinne, när jag släppte på henne igen så ville hon inte rikitgt gå framåt, hade en liten tanke att hmm kanske en pinne i vinkeln, men tyckte samtidigt att jaja JAG ser ju var Lotta har gått så spåra på du bara lilla damen rakt fram..duktig tjej..även om det inte var den spårivern som när hon har spåret. var hon rätt då?? Nä, naturligtvis inte utan min tanke var helt rätt, pinnen låg i vinkeln  . Där stod Lotta och konstaterade, att kan du spåra eller...typ!


Hmm Ulla fick återigen visa var spåret gick och hon ångade på fram till slutet. Långt spår, ett flertal klurigheter och stark vind, men den vita hon var trots allt rädd om sitt spår  .


Änzo han fick vinda in sina saker i uppletet och gjorde detta med bravur!!!!


Avslutade med att gå en runda på fälten! en härlig tisdagskväll.


Igår satt jag på seminarium hela dagen i Helsingborg. Intresseanta föreläsare, men man är rätt mör när man bara suttit o lyssnat. Men en långis med brudarna blev det allt så de fick lite av sitt!!

Ingen träning på klubben, men jag tror att damen är mer eller mindre i höglöp så det var lika bra att stanna hemma. Alla buskar och träd där nån hane har kissat där bara måste hon oxå  .


Ikväll får vi se vad som händer, och till helgen kommer det nog att bli en massa hunderi för Roger är borta hela helgen!


Ha det

  

Ovido - Quiz & Flashcards