Alla inlägg den 2 september 2010

Av Susanne Leijon - 2 september 2010 10:01

Gud vad det känns härligt när det mesta stämmer på träning!


Efter jobb igår, flickorna fick vara hemma för Natta var sjuk så då hade de lite sällis, så fick det bli en långrunda för de bägge så de fick lufta både kropp och själ  .


Kom till klubben vid 6-snåret för att hinna göra ngt med Skrullan innan Ts-mötet.


Ensam på planen så hon fick lattja lite själv först innan kosan styrdes mot konerna, utan varken lina, pinnar men med boll och dodis i fickan. Man måste ju testa av nån gång....och om jag blev förvånad   , kvalitetshunden gjorde ett par mkt bra skick, förvisso ngt stopp, men fortsatte själv gå när jag kom lite närmre   , asså Ulla-Skrulla kan slå en med häpnad när som...

Vicky anlände och även myggorna med full anstormning   . Det gick fan inte att stå still!!!

Körde ett hopp med höjdhopperskan   , och ett litet försmädligt islag på första men satte sig snabbt och bra återhopp och in med lilla lallan.

Gör om och gör rätt- naturligtvis blev det så!


Lite ff med blickar av Vicky  , så gick hon som en drottning på bal. Hon skred fram i en position som kunde fått andra att häpna av avund. Låg kanon hela tiden och det bara kändes sååå bra!!!


Krypa fick hon oxå, och ja vad ska man säga mer än KVALITET och en 10:a, inget skutt utan skitsnyggt hela vägen, mammas prinsessa!!!

Sjunga fick hon med, omgång 1 blev bäst ljudmässigt, men då flyttade hon sig. Gång två liiite sämre ljudmässigt men hon satt still.


Ja det var vad den vita fick pyssla med igår och jag säger bara   .

Ovido - Quiz & Flashcards