Alla inlägg den 7 september 2010

Av Susanne Leijon - 7 september 2010 07:50

  eller nåt pulver att blanda i maten är något som en viss Skrulla skulle behöva känns det som.

Hon har mer eller mindre alltid varit aktiv, men nu börjar det bli en aning jobbigt     .


Hon ligger i från det att man kommer hem tills man faktiskt har gjort något med henne. Kommer med leksaker, stenar, you name it allt för att ha något att göra. Kia får knappt ngn lugn stund heller, ligger hon så är den lilla framme o pussar o håller på för att kanske lyckas få igång henne, men hon ilsknar till och då får Ulla flintarycket och är terassrdörren öppen så blir det ett antal varv i trädgården   dock utan vatten  .

Är dörren inte öppen så kastar hon in sig i hörnan mellan soffan och väggen och mullrar, skäller och snurrar  runt som värsta knasten.


Hon är tillsagd och platsad antal gånger, som om hon bryr sig då, hmm. Passar det inte så går hon och smågnabbas nånstans på kroppen.

Nöjd ngn gång, ja något när hon fått tränat. Vet faktiskt inte om det går att trötta ut denna dam   .


Igår var träningen att gå fot med kontakt på väg  ut mot rundan, och visst efter en liten bit efter diverse tillsägelser så

 

gick hon riktigt bra!

Snygga vändningar fick hon till oxå den vita. Annars bara en långis. Har litta ont i hälen och ska till farbror    idag och se om det möjligen kan vara en hälsporre eller nåt liknande,suck.


Ikväll blir det iallafall träning för den vita! Hej hopp!

Ovido - Quiz & Flashcards