Alla inlägg den 9 september 2010

Av Susanne Leijon - 9 september 2010 07:46

sista dan denna veckan i kontorsstolen  , sen är det hundträning i dagarna tre  . Imorgon är det skogen som gäller och sen lör-sön på klubben och lydnad  . Hoppas vädret håller sig så blir det kanon på alla sätt o vis.


Igår var det gruppträning eller tja medlemsmöte så mkt till gruppträning blev det inte, men jag var där tidigt,nähä, och körde SkrUllan en del.


Efter den sedvanliga rastningen så tog jag med mig pinnarna,bollarna och traskade mot konerna.

Satte damen för en inkallning och traskade iväg. Kallade på henne, hon kom i full fart. STÅ! och det gjorde hon !! Möjligen 2 små steg för mkt men duktig var hon. Bollbelöning!!

Ställde upp för FS. Fot och gick..framåt-galopp, ingen rusning utan lungt och fint   ut, bröt av till trav precis vid gruppen   och sen travade hon sakta och fint tills hon hörde varsegod! Fy attan vad bra o gött det kändes   så då kan man ju fråga sig varför man hade en jädra otur när man tänkte    för jag skulle ju hållt där!

Men är man dum så och naturligtvis blev de andra två inte bra, amen va fan!


Jaja, körde även lite kryp och det känns som att skutten blir färre och färre med tanke på förra veckans kanonkryp och att igår var det ngt enstaka på andra omgången.

Sjunga fick hon oxå göra och jädrar vad hon lät  . FF känns fortfarande bra. Ja det var vad som gjordes igår innan de andra anlände.



Medlemsmötet det tog lite tid, men men så blir det ibland.


Som sagt torsdag idag, lite städ, handling och lite för de fyrbenta. Känns som att man alltid gör detta på torsdagar, men det är ju rätt skönt att ha helgen fri från tråkigheter.


Så nu längtar vi till helgen!   

Ovido - Quiz & Flashcards