Alla inlägg den 14 september 2010

Av Susanne Leijon - 14 september 2010 07:44

och mycket går tillbaka till det vardagliga  .


Jag vet en som hoppas på det iallafall, men ack så besviken hon kommer att bli...

nämligen mammas bortskämda slyngel   

Eller som GB snabbt konstaterade att Denna dam tycker att allt kretsar bara runt henne  . Hon har så rätt så...och jag kan bara skylla på mig själv  .

Bilder knäpptes det men har inte hunnit ladda upp dem än men de kommer, förhoppningvis redan som en bildblogg redan imorgon  .

Tillbaka till helgen då och vad har jag och den bortskämda pysslat med då?


FREDAG:

Skulle vi varit i skogen men eftersom regnet inte ville släppa greppet riktigt så tog vi oss till klubben istället och där blev det FS och Skall som det var fokus på och det var återigen bara att backa banden i dessa momenten. Är väl konstigt att man alltid ska ha så jäkla brått  .


Skallet: Där var det fokus på att få henne att skälla ORDENTLIGT redan från början och inte tillåta hennes gurgel. Sitter gör hon faktiskt hyfsat bra, men det är oxå ngt som måste underhållas. Ett ordentligt skall=belöning. och sen utöka naturligtvis.

FS: Där ska damen se till att lyssna på sin matte, för hon lyssnar inte utan kör sitt race helt enkelt, även om det trots detta har blivit fan så mkt bättre  .

Så, det hon fick träna på är att gå, även om hon på tävling får trava lätt istället för gå, men nöter vi på med henne att hon går OCH lyssnar så blir det bra i slutändan. Hon fick bannemig lyssna på sin mojja nu och hon köpte detta koncept, säkert med ett missnöje  , men iallafall.


LÖRDAG:


Då åkte vi till Revinge och planen för Skrullan var upptag och upplet.

Började med upplet och här var man ju säker på att det skulle gå som vanligt, dvs mycket bra,hmm. Det är ju då tur att det inte gör det när GB är nere för då kan man ju få lite hjälp  .

De två första skicken blev iallafall bra men sen vet jag inte riktigt vad hon höll på med, såg ut som om hon letade, och det gjorde hon väl med på ett sätt, för hon konstaterade att där och där och där fanns det grejor, men jag tänker inte ta dem  . Flyttade ut i ruten och talade om för henne vad jag förväntade mig och naturligtvis så plockade hon sina grejor, men inte fanken ska man behöva ...

Kan skylla lite på löpet som då satte igång på kvällen  .


Trampade ut ett långt spår till Frasse under tiden som Nina o Jonas gjorde 6 upptag till Ulla.


Tog upptagen först och nr 1 var inte speciellt bra, virrvarr innan hon till slut gick iväg på rätt håll iallafall.

Nr 2 där var det kossor väldigt nära och hon var lite störd av dessa, men jobbade sig trots detta ut och iväg på rätt håll.

Nr 3-6 där blev det bara bättre o bättre, koncentrerad hund med vilja att ut och hitta sitt spår  .

Det jag ska tänka på är att följa med henne tidigare, har ju stått o väntat att den 15 m långa linan ska ta slut och troligen är det därför det blivit så virrigt för henne. Så traska iväg med henne strax innan 10 meter kommer så hon känner lite stöd att hon är på rätt väg och plussa som attan när hon väljer rätt.


SEN VART DET SÖNDAG:

och då var vi på klubben igen för att nöta FS, Skall och sen la jag till inkallning med ställande.

Man var rätt trött i skallen, och den bortskämda med för attan vad hennes små egoistiska celler fick jobba  , men det gick kanoners!!!


Avslutade dagen med en platsliggning och den gick bra som vanligt  .


Så var den helgen slut och vi alla medverkande med.


Damen löper och naturligtvis kom man med på spårtävling, skit oxå!!

Jaja, det kommer fler tävlingar...


Ha en go dag alla i det trista höstvädret.

Ovido - Quiz & Flashcards