Alla inlägg den 5 september 2010

Av Susanne Leijon - 5 september 2010 15:28

Fredagen:

Ja hmm alseimer light anfaller känns det som men gick hem från jobb vid 3-snåret, rastade flickorna en långis innan det var dags för matlagning tills gästerna skulle komma. Lite firande av Natta.

Maten var god, Herrgårdskycklig med goa potatisar i ugnen, följt av en smarrig cheescake och lite senare plockades dodisskålen fram. Sen var den kvällen i strort sett slut.


Lördagen:

Skogsträning, och det skulle bli sök, tjoho!!

Ulla-Skrulla skulle börja och i det stora hela gick det jättebra. Första får jag ta på mig att hon inte gick ut rikigt  . men gör om o gör rätt, hmm varför känns det igen....

Men hon skickade och hittade Vicky, backa!!!hördes det ute i skogen och sen drogs det igång ett skall, duttia Ulla!!

Andra skicket var ett tomskick, och det skötte hon galant!

Tredje oxå ett tomt och det blev lika bra in till mojjan och få karameller!

Fjärde så blev det ett långt framslag men hittade Lotta under täcket gjorde hon och satte igång o sjunga  .

Nästa var den dolda, skickade ut henne, gick bakåt i rutan för att söka av jag var lite för långt fram så vi hade ju missat en del av rutan, men det grejade Ulla   . IN till mojjan och skicka på nytt, ut långt och förbi legan, men vände tillbaka och grisnit när hon fick doft på figgen kollade av och satte sig o skälla. Tystnade lite så jag fick påminna henne och sen fick hon skälla rätt länge innan jag öppnade Locket och hon kunde få sin belöning. Körde ett sista på Lotta, där hon kollade efter bollen lite väl mkt så Lotta fick påminna henne att hmm ska inte du skälla lite...

MKT nöjd med henne och hon var taggad att få springa ut alla gångerna!

de andra hundarna var lika duktiga så sökgänget traskade nöjda mot grillen!


Upplet efter grillriet och Ulla, ja hon bara älskar det!! Duktiga vita!!


En långis med Lotta o grabbarna innan det var dags att styra mot Svedala för en lugn kväll. Passade syrrans 2 minsta, men det var ju lätt som en plätt  .


Söndag:

Först Rasmus match så under tiden de körde sin uppvärmning o annat så gick jag en timme med de bägge.

En jämn match som tyvärr slutade med 4-3 förlust  . Fylla kylen lite, städa bort Ullas päls och köra nån maskin tvätt innan bilarna ska få bli rena på insidan.

Nån prommis till får det bli kanske liite träning lite grillat ja och sen är det jobbedag imorgon,hm men bara 4 dgr för sen ska det tränas hund i tre. HÄRLIGT!!!!

HA DE!!

Ovido - Quiz & Flashcards