Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Susanne Leijon - 28 februari 2011 07:28

man har haft  .


Fredagen ja man jobbade på som vanligt, men innan det var hemgång fick jag ringa till bilmekaren för att höra hur Forden mådde  . Jo den mådde hur bra som helst, trillat igenom besiktningen hade den oxå gjort..amen va..härligt. Bara till att hoppa av bussen på vägen o bli upplockad av Gert och skjutsa tillbaka honom och sen glida hemåt  . Telefonen hade varit urladdad, men väl hemma for grannen ut o undrade varför jag inte kunde svara. Men men ialalfall så bestämde vi att spela kort o dricka vin lite senare, hehe. Tyvärr vann inte jag, men det var snarare vinets   än min egen skicklighet   som satte stopp för det.


Lördag ja då träffades TT-Nina o jag i Vomb för att spåra lite. Nina gick ett lååångt spår till Skrullan och jag ett lite kortare till Thelma, trodde nämligen att hon fortfarande var lite halt,hmm.

Ulla ja upptaget var ett kanonbakspår  , men lite väl snurr innan hon tog sig ut på rätt håll, men sen var hon jätteduktig, för Nina hon hade varit lite vilse vid nåt tillfälle, så där fick vi hjälpa den vita lite, men ju längre spåret gick ju noggrannare blev damen i spåret och de sista vinklarna var ur skoleboken.  .

Thelma skulle ha ett upptag för det var längesen..jajo det märktes  .

Men sen fick hon brått, har väl väldigt sällan sett den gule galoppera i spåret  . Missade nån pinne och lite väl vid vinkel nån stans, men i övrigt gick det bra.

Vidare mot klubben för lite lydnad, och först lite rundabordsfika.

Körde lite ff, kryp, ooooo va snyggt det var  . INkallande med ställande, och med bollen osm belöning bakom, så....duktig tös!

Två rundor FS med men då började damen bli trött i kolan, men ena hållet blev faktiskt bra.

Körde hem vid 16, för att hinna duscha o vila lite innan vi skulle till kompisar i Veberöd. Natta fick övningsköra dit, ohh det gick riktigt bra!!!!!


Söndag och då var det byggsök ihop med Packet o Fjällsipporna. Shit vad kul vi hade!!!Och hundarna. Kramperna i magen av alla skrattsalvorna de avlöste varandra mest hela tiden. Mariana fotade som vanligt, så in o kolla där sedan. Inte hemma förrän kl 17, och då var vit även denna dag slut i kolan  .


Jimmy o Ulrika kom förbi med en fin orkidé´, som tack för kattpassning! Tack för det!!


Måndag idag och vid halv 4 kommer beskedet som många väntar på, ÄR Ulla dräktig eller inte. Håll tummar!!!!


Ha det!


Ovido - Quiz & Flashcards