Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Susanne Leijon - 8 februari 2011 08:10

Är ju lite stiltje på de flesta fronterna  .

Helgen den tillbringades hos syster med familj i Varberg, och det är alltid trevligt med socialisering ju.

Kom upp rätt sent på fredagen för Nattas pojkvän, som oxå ville hänga på, hade fått jobba över lite, men väl uppe väntade god mat o dryck så....


Lördagen, ja då for jag, Natta , Henrik o Emelie, syrrans till Ullared för lite shopping. Är man i krokarna lixom  , så där försvann lite rödingar,hmm.


Väl hemma igen så skulle ju Natta köra lite, så ut till industriområdet och byta plats i bilen. Henrik hängde oxå på och blev allt liiite impad av att det gick så bra trotsa att det bara var 3:de gången hon körde. Hon lyckas nästan undvika motorstopp  .


Ullan fick sig en prommis, så skönt att komma ut i det faktiskt sköna vädret. Kia fick sig en liite mindre, sen kunde man njuta av god mat o dryck, hehe och lite smådodis....

Hem på söndagen efter lite slappande och sen hände det inte mkt mer inte.


Igår ja fylla kylen, ingen Linas matkasse denna veckan så nu måste man tänka själv, hua.... Natta skulle köra igen och ja, det gick bra!

Ullan fick sig en långis, gud så skönt det var att traska på i lite rask takt, så sen vid halv 9 när man var klar så var det skönt med ryggläge i soffan.


Ha det kanoners....

  

Ovido - Quiz & Flashcards