Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Susanne Leijon - 14 februari 2011 07:33

Där Irene, vår kennelmojja, blev firad,hehe


Men vi tar det i tur o ordning.

Fredagen tog vi det rätt lungt, åt gott och drack gott vin, what else is new lixom, en fredag i Svedala. Lite senare när middagen var uppäten men vinet var inte urdrucket då kom två av våra grannar in för lite ..ja fredagsmys..trevligt!


Lördagen var det ju planerat för Årsmöte på klubben, men Rasmus hade match, Roger jobbade och Robban hade ingen bil så det fick bli ändrade planer och jag fick köra till matchen...som uteblev...amen  . Lämnade av grabbarna och for sen själv vidare mot Ica på Toftanäs för lite inhandling och plötsligt kom ett sms att matchan var inställd, jaha och det var för att det var isbana på vissa delar av planen så det gick inte att spela. Jaja hem igen då, och fixa lite sen tog jag o Natta en långis med SkrULLAn längs ån, var sååå skönt i det underbara vädret!

På kvällen kom mamma o Lasse på middag så det blev även övernattningsgäster. trevligt, är ju inte såå ofta man ses så...


Söndag sen då och då skulle det firas    Kennelmojja!!

Planeringen har ju pågått sen i december med allt som skulle ordnas, var vi skulle vara osv.

Men för att Irene inte skulle ana ngt så bestämdes det rätt tidigt för Byggsök, det är det bästa  . Nu är ju Irene, verkar det som,hehe lite misstänksam ju närmare födelsedag det blev och allt som inte föll inom de vanliga ramarna var nog ett ev. firande  .

Vi osm skulle fira samlades iallafall en timme innan jubilaren skulle komma och förberedde så att när hon väl kom så .

Nu skulle det ju vara lite som vanligt när vi kör byggsök och de som "inte skulle köra"  gömde sig där ute. Jag tog oxå plats bland de gömda och när Algoth väl hittade oss så sjöngs det!

In o käka smaskiga tårtor och lite presentutdelning!

Mariana fotade så på gorma.se kan man säkert beskåda det hela.


Naturligtvis blev det lite träna hund oxå  .


Hemma igen och flickorna fick sig en prommis på fältet, innan denne intog soffan och där stannade man till   kallade.


Ha det!

  



Ovido - Quiz & Flashcards