Alla inlägg den 30 maj 2013

Av Susanne Leijon - 30 maj 2013 07:23

är en känsla man vill ha när man tränar/tävlar med med sin hund  .


Träningskvällen började med att Ullan fick trixa lite. Lite inkallningar, ff och skallmarkeringar.

Det var lite too much i den vita valnöten igår så det plogades, peps under lydnadsgrejorna och sen lite nafs i skallmarkeringarna, asså den damen  . MEN, som mr Irving brukar inleda slutklämmen med så kunde det ju bara bli bättre och det blev det  .


Samling och polistårta på ingående..eller snarare tre st och flertalet små söta och framförallt goda arraksgrisar..polis, polis, potatisgris lixom  . Gott gott gott!


Träning på det sen och en del kördes igenom andra softade runt och kom med glada tillrop.


Vicky kommenderade och Nina och Vicky kommenterade  och Lotta och Änzo låg som störning sidan om, runt oss i momenten till lk1.


Överlag kändes det mkt bra  .


Det var inte mkt trängning igår utan hon höll en bra possition och  även om hon var lite intresserad av lite runtomkring så var hon ändå med när man startade, nån start blev liiite fördröjd men ...ojdå...gick du nu...  .

Fint med i alla halter även om..återigen..sättandena kunde varit snabbare men min tes om att köra varje sättande som ett avslut, som alla andra momentingångar är, och där hon har mkt snabba sättanden, är nog rätt väg att gå.

Framförallt sättnadena på raksträckorna är de som är segast.


Hon är ju en "frågande" hund den lilla grå och vill bli bekräftad att hon gör rätt  .

Inte som SkrUllan som struntar i vilket för hon får karameller och boll till slut ändå  .


Egentligen fanns det inte mkt att dra på igår utan det kändes hur bra som helst. Var faktiskt övervägande VI-känsla som infann sig   

Apporteringen där måste jag presentera apportbocken lite lägre ner så hon inte behöver sträcka sig uppåt för att ta den. Ngt lite tugg är där med men men  .


En mysig klubbkväll i mysigt väder...ja sämre kan man ha det  .


Ikväll ska det träningstävla igen, nyttigt nyttigt och idag har jag plan på annat upplägg än förra veckan och tror med det att det hela kommer gå bättre  .

Kul att Vicky oxå hänger på  


Go torsdag på er!

Det var ett tag sen det hela startade  

     

Ovido - Quiz & Flashcards