Alla inlägg den 29 maj 2013

Av Susanne Leijon - 29 maj 2013 07:56

i härligt väder  .


Innan skyddet tog vid så fick SkrUllan komma ut och apportera, skallmarkera och gå ff lite.

Apportering är nåt av de roligaste momenten och tungen igår ja den var 10-mässig medans metallen där måste man tjonga till den med tassen först innan man tar den men sen så... är resten bra  .


Skallmarkeringarna där fick hon ett eller två utvecklingssamtal när hon var på   och sen höll hon sig på avstånd...hon må vara blond men hon inser trots allt ibland vad som är bäst för henne  , så avstånd hölls och hon fick skälla lääänge varje gång, och bra gjorde hon dessutom det  .

FF ja det var stundtals väldans fritt det.....  .


Bizzie fick komma ut och även hon köra tungen och metallen.

Metallen ja där kom minsann ett tugg eller två, så där blev det att påminna om..fast.... men annars så inget konstigt där.

Tungen där släpper hon den när hon är nästan framme hos mig...om hon kunde låta bli att ta omtag och försöka jonglera med den  så kanske den hade blitt i munnen....

Men med dk att hämta så tog hon och satte sig rakt och fint sidan om  . Ännu en som tycker att apportering är hur kul som helst...

Så lite fotgående bland de utlagda apporterna innehållandes läggande och ställande  .


Skyddet sen och uppbindning..pass på och sen jädrar...detta gör hon bra likasom inskick för bevakning. Full sula, grisnit och bra bevakning och bra bett...hon tar ju inte helt fullt, har väl aldrig gjort, men har hon bitit så har hon och då håller hon fast  .


Flykter har vi börjat traggla med henne och damen hon behöver bli lite frustrerad.....

Blev lite paff över att hon tvingades missa ärmen ett antal gånger...men hon drog på bra mot Mange och när hon väl fick bita så gjorde hon det hela bra  , och höll emot för ärmen den skulle hon ha.

Sista fick hon gå med lite motstånd i linan, verkligen vilja fram till figgen och då ångade hon på och tog tag i ärmen riktigt bra.


Ännu ett skyddspass man är nöjd med lilla grå!


Lilla Chi var även hon på besök och fick bita lite skinn och  hon var duktig.


Ikväll är det träning i Malmö, lydnad då och sen ska det ätas tårta för den godkända polishunden Faxe  .


Go onsdag!

Ovido - Quiz & Flashcards