Alla inlägg den 28 september 2012

Av Susanne Leijon - 28 september 2012 07:30

Ser ut att bli en fin fredag, vädermässigt  .


Tis-Ons var jag på kurs i Stockholmia. Är ju inte så ofta man i detta jobbet kommer iväg sådär så det är rätt mysigt, lite kursande, skönt hotellrum och en kanon hotellfrukost  .

Kursat i att för Vägverkets del fylla i statistikuppgifter för alla som i Malmö skadas i trafiken och så att de kan se vilka trafikolyckor det handlar om. Rita kartor och placera in bilar, folk mm.

Kul att ha lite andra arbetsuppgifter och inte bara utreda  .


Torsdag igår och för denna veckan innebar det ju skyddseri  . Tur vi tycker det är lika kul både Bizzie och jag  .


Magnus körde igenom transporter först och Qass han sköter sig.


Perra körde igenom lägrelydnaden och vilken hund han är Balder, hade han bara hållt käften, lite startskall och lite ljud emellanåt, så är det inte långt ifrån full pott i alla momenten!


Efter det blev det platsliggning och lite wild and crazy var man allt för Bizzie togs direkt från bilen och ut för en plats, men hon låg  3½ minut. Nån liten tillsägelse att icke snusa fick hon men låg gjorde hon   .


Lite lydnad osm uppvärmning i form av LF, Läggande och inkallning och jadå hon är på G  .


Igår var hon verkligen på G för att få sin ärm och Magnus fick jobba lite på att hålla sig undan i retningarna, men hon var snabb igår, så hon fick allt tag i den flera gånger när hon egentligen inte skulle  .


Körde på som vanligt och la även in avståndet på henne i bevakningarna. Hon försökte att gå fram och tjuvnypa i ärmen både en och två gånger, men lyssnade på Magnus och efter tillsägelse så höll hon sig på bra avstånd. Hon backade även ut självmant när det inte hände ngt från Magnus sida och då blev det belöning med bett i ärmen  . Skallet var oxå bra i bevakningarna!


Lite bita släppa och loss det kan hon  .

Avslutade med ett par jakter och här behöver hon lära sig tekniken i upphoppen annars så gör hon det bra.


Ulla fick ingen träning igår för dels kom jag senare till träningen än planerat och sen vart det mörkt  .


Redan fredag idag och bara det!!!
Imorgon blir det till att köra till Asarum för match...liiite långt kan jag tycka men men...flickorna får väl hänga på så kan man köra lite lydnad och sen söndag blir det förhoppningsvis sök. Verkar ju vara ett par st som var sugna och har vi tur får vi två nya med oxå. Nyttigt med nya figgar!!!


Härliger helg önskas!

 

Ovido - Quiz & Flashcards