Alla inlägg den 10 september 2012

Av Susanne Leijon - 10 september 2012 09:51

Med apporteringen och platsen för Bizzies del  .


Efter att syrran och co hade återvänt till Varberg så först fick man städa av huset och tvätta all tvätten  , men sen så bar det iväg till klubben där ett helg gäng onsdagare tänkte träna och grilla.


Bizzie, fokus var ju då på avsluten i apporteringen och platsliggningen.


Kattis och Elvis höll sig precis i vår närhet när vi tränade och hur nyttigt är inte det då, störning de luxe  .


Men faktiskt så brydde sig inte Bizzie något nämnvärt över deras existens utan mojjan var faktiskt roligast! Vi grejade med de flesta av appellmomenten och det känns fortfarande stabilt i alla momenten.


Kattis ville med ligga plats så vi två körde en och även om hon har full koll på allt som sker runt om så med en eller två gumprullningar så låg hon alla tre minuterna, och det kändes trots ovan stabilt och jag kunde stå på i stort sett fullmetrar och vara lugn. Eva och Molle passade på att köra inkallning väldigt nära och Bizzie var väldigt intresserad MEN hon låg!! Mattes   .


Apporteringen då och igår satt den!!!!! Liite tugg, men mindre än innan så jag tror den komemr att avta helt så småningom, precis bara när hon ska vända sig upp för att sätta sig fot men när hon sitter så håller hon den helt fast och i förväntan på det förlösande ordet så hon antingen får kampa med apporten eller får sin boll  .


Körde en platsliggning till och då var även Nina och Thelma med och även nu låg hon sina tre minuter  .


Ulla hon fick komma ut och köra igenom lägrelydnaden hon och jadå skulle det ev. bli en start i lägre sök, får se till att få till ett par sökträningar till för att kolla av damen, så är ju lydnaden i hamn iallafall  . Duktiga vit  


Vilken go känsla man hade efter träningen, och då smakade de grillade hamburgarna hur goda som helst.


Lördagen, och eftersom syrran och de skulle till kompisar och Natta och Roger jobbade så vad passade bättre än ett lydnadspass på klubben  . Lotta var ju med sugen så...

För min del var det i stort sett som igår  och Änzo han var snäppet lugnare än sist  .


På lördagskvällen skulle ju onsdagstårtgruppen fira Vicky, för hennes 40-årsdag. En himla trevlig kväll med gänget där det flödade av god mat, dryck och  hård men   -lig stämning!!Precis som alltid  .


Fredagen där höll vi hov för Nathalie som fyllde 19  , my good vad tiden går.

Även där god mat och dryck naturligvis,hehe.


Ja, det var Svedalahelgen det och brudarna från just den lilla byn önskar alla en   måndag!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards