Alla inlägg den 13 september 2012

Av Susanne Leijon - 13 september 2012 07:38

Efter att ha hunnit med att laga mat, dammsuga över tvätta samt hänga ut en maskin tvätt och köra och slänga på återvinningen efter hemkomst från jobb, så blev det hög tid att fara mot klubben.


Vi började med platsliggning igår och japp den satt även igår  . Igår låg hon nog 3.5 minut iallafall.

Bizzie är hund nr två från vänster och bilden är ärligt stulen från Kattis   .


Donade lite med linförigheten efter det och Vicky kom och kommenderade och ja det kändes bra överlag, bara jag tänker lite på hur jag gör i bl.a svängarna...Bizzie måste ju ha en ärlig chans att veta vart vi är på väg lixom  . Trots att hon var rätt intresserad över vad alla andra pysslade med så hade hon faktiskt bra fokus på mig, och det känns skönt.


Apporteringen körde vi med och första där kom hon in, lite tugg på nervägen men sen släppte hon den så gör om och gör rätt och den blev bra, förutom det lilla tugget då, men det ska vi lösa....

Så de följande där, när hon var på väg in och på varierande avstånd så japp!!! och sen kom bollen i utbyte  . Förväntan, att när får jag bollen, den blir stor och då kniper tjejen om apporten ordentligt.

Blir bra det här!!!


Avslutade med ett hopp och ja så nära en 10:a man kan komma skulle jag vilja påstå!!! Utmanade henne lite för det kom en hel valpkurs sidan om och hon hade lite koll på dem, och då kom kommandot och hon hoppade  .


Har jag sagt att jag är sååå jäkla nöjd med denna lilla gråfis???  

 


Traskade efter detta lite transporter till Yohnsson och jag ser ju inte hur det går men Vicky var väldans nöjd iallafall.

Även civilsändandena blev bra!


Ullans tur då och hon var toppad minsann  . Körde ett halvlångt ff med henne och hon var på men halterna blev mkt bra. Raka och fina!!

Lite skall med men sjungit bättre det har hon, förmodligen alldeles för speedad för att valnöten skulle registrera rätt  .

Hon blir bannemig bara piggare och piggare för varje dag....helt störig där hemma, går och drar igång Bizzie för bus hela tiden och är allmänt rent stökig  .

Älskade vit som alltid ska ha en sten i munnen.

 

Jaha det var gårdagen det, ikväll får vi se vad som händer...tror att det får bli en härlig långis någonstans i det fina vädret!

Kanske blir det körning till fotboll och då blir det ju bokskogen annars får det bli hemmavid nånstans.


Go torsdag önskas!! 


Ovido - Quiz & Flashcards