Alla inlägg den 21 mars 2012

Av Susanne Leijon - 21 mars 2012 07:48

Har ju hela tiden varit sugen på att testa att köra skydd med Bizzie, och efter att Magnus "kollade" lite på henne för ngn vecka sedan och tyckte att det såg bra ut i det lilla lilla han gjorde, så blev man ju än mer sugen.


Eftersom det både är spår och sök som ingår där med så får man ju  HELA kakan  

På pappret ska det ju oxå funka  .


Har haft lite kontakt med Magnus då för att höra om det möjligen kunde finnas en plats i deras grupp och igår var det ju då dags att köra till Burlöv för att träffa den gruppen.


Nu var de inte så många igår, men mkt trevliga och de verkar också vara ett härligt gäng.

Innan jag tog ut Bizzie för lite lydnad så kollade jag av de andras skyddsträning. Man är ju novis men visst såg det jättebra ut.


För Bizzies del var det ju himla intressant med ett nytt ställe, de körde lite skydd sidan om, så det blev mkt kontaktövningar med henne  ....

Sen var det hennes tur och Magnus tog skinnet som hon fick "jaga " lite, duktig tjej, det SKA jag ha sa hon bara och sen så....

Hon fick kampa, vinna för att sedan komma in till mig...det ska vi öva mkt på, för lite ägandetendenser fanns där allt  . Men när mojjan vände o sprang då jädrar...jag kommer jag kommer.... Ny kamp och vinna och komma in.


Tog henne i halsbandet och loss, släpper jättebra, och Magnus snodde skinnet. Jädrer vilken fart hon fick för att få sitt skinn  . Bra bett dessutom. En flygande grånos var det allt emellanåt.


Körde detta ett par gånger och fattar snabbt gör hon, behövde till slut bara ta i halsbandet, så spottade hon ut skinnet för att få springa till Magnus och få det igen, duktig tjej!!


Körde även en gång där hon blev tillsagd att backa ut istället för att få skinnvinst direkt, och jädrar vad bra det gick!!!!  

Backade ut direkt och började skälla...skinnvinst!!!

Snabbt till bilen!!


Riktigt roligt och nu ska Magnus bara höra med resten av gruppen att det är ok för oss att vara med, så nu håller jag tumme för det!!!


Ikväll är det onsdagsparty, så en träningsplan får utarbetas!!


Ovido - Quiz & Flashcards