Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Susanne Leijon - 15 mars 2012 07:38

som ni förstår så hade vi en superduperbra träning igår  .


Låångfika innan man fick ändan ur soffan för att bli seriös, men väl ute så fanns det inte mkt som kunde stoppa en, kanonduktiga hundar, bra väder och alla vi onsdagare  .


Bizzie fick börja och första passet för henne innebar ff, läggande under gång, inkallning och anskällningar.

Som jag skrev igår så känns fria följet hur bra som helst och lallan den åker ut mindre och mindre. Halterna tar sig lixom svängarna  .  Lotta kollade igår och det är lite lättare när man "bara " behöver tänka på att gå, och slipper snegla på hunden för att se så hon är där man vill. Nu kan man iofs känna rätt bra om hon inte är det, men med ögon blir det än lättare.


Läggandet, bara att älte vidare. Måste stanna helt när jag kommenderar, för annars så vill hon gärna gå med. Men vi nördar på.....


Inkallningen, har ju lite lätt för att tjuva så det får man tänka på hela tiden, är en liten lightrumpa den breda fluffen  . Men full fart och vänder in fint men lite sega sättanden, så det får vi jobba på.


Anskällningarna då, både på mig och Lotta och det är attan vad hon är lättlärd den gråa  . Ändrade ju i onsdags från att figgen säger stanna till henne, hon blev för konfunderad och kommandot kan man behöva bättre i andra moment  , till att säga backa till henne och fy attan vad det slått väl ut.

Testade nån gång hemma i tisdags med bre respons men igår, asså hon är uunderbar den lilla. räcker med ordet, så backar hon ut så himla fint och börjar skälla  . Hon blir ute på avståndet länge, men när hon tycker att det tar för lång tid så skuttar hon närmre, men det räcker med ett backa till henne så ut igen och fortsätter skälla.  .


Ullas tur och hon skulle få öva på favvomomenten, ff, kryp, tungen,metallen och hoppet.


FF kändes mkt bra. Tungen, ja det känns skönt att koffen är hyfsad på den för hon gör det mkt mkt bra  .

Metallen, där får jag gå i kastskola  , tror inte det uppskattas att den hamnar ett par meter bakom   mig.

Nina var på väg att beprydas med den igår  .

Med allt flams med det första kastet så var ju SkrUllan lite väl uppstajtad, och tyckte att hon kunde lätta lite, men icke lilla damen... ok då.

Lite tasslek precis innan gripandet har hon men annars gör hon momentet jättebra!


Krypet, I love my dog!!!! Ännu ett med hög koff  .


Hopp, nemas problemas och hon fick ju faktiskt sjunga lite igår och ja hon kan...inte världsklass  , men hon kan  .


Änzos tur och han var ju i stöt   , ända till Lotta kom på att ja just ja jag har ju bollen på mig..och se det går inte.....

En bra lf och Lotta kunde göra sina halter på helt rätt sätt  .

Apportering, ja det var full fart, med morr på vägen,hahahaha knasthund , så lycklig!

testade tungen på honom och han såg rätt kul ut när han trodde att det var den vanlige apporten , men upptäckte ju att shit den var ju tung ju  . Men men in med den kom han.


Bizzie igen och nu fick hon lite ff igen naturligtvis med samma resultat.

Lite kul för jag hade apporten med ut och den är ju superkul så den hämtade hon ju men fick lägga den på planen. Kunde ju vara intressant och se hur hon tänkte lösa ff med den liggandes där mittiallt.

Tänkte ju dra ett par gånger, men kom tillbaka snabbt som attan när jag kallade  .


Apporteringen ja är ju aningen laddad, så hon tvingades att ha hela lallan i marken, inte så lätt,hihi men ut fint, tar den jättefint och sedan mötte jag upp henne på ingången för lite kamp och där jag bestämde när hon skulle släppa  .


Såå jäkla nöjd med flickorna!!!!


En liten runda efter fika fick avsluta onsdagskvällen!!


Torsdag idag och det innebär ju lite måsten men efter det får vi se. Ha en go tors alla!!


Ovido - Quiz & Flashcards