Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Susanne Leijon - 6 mars 2012 07:40

Var det träning på igår  .

Vår tur att köra till fotbollen och Roger, tur han har, jobbar till 18. Så lotten föll ju på mig  .


Hade först en plan att köra hårda spår ute vid Toftanäs i samband med att det behöves handla, men när jag insåg att det inte var så mkt som behövdes, så kunde lika gärna Ica i Bara få de slantarna.

Plan B fick det bli istället, som innebar en långis i Bara och lite träning på det  .


Ut m pågarna och sen brudarna och det är väl jäkelen vad den yngre kan dra och vara överallt  . Så under hela promenaden, ca 1h så var det fokus på att INTE DRA och flaxa runt överallt.

Antingen är hon smart eller så drabbades hon snabbt av ett utmattningssyndrom, för vi lyckades rätt så bra efter ett tag med lite diverse utvecklingssamtal  .

Får vara noga att nämna litens namn först för annars tar ju Skrullan åt sig och det är ju inte meningen  .


Efter prommisen så fick frk B sig lite lydnad till livs och det blev lf, inkallning och början till läggande under gång.

LF kändes mkt bra igår, inget ut med rumpan  och sättandena vart oxå bra. Hon var lixom med mig  .

Inkallning, här tjuvar ju damen gärna men icke igår inte. Bra fart så nu jobbar vi med ingångarna. Blir gärna ett skutt framme hos mig, så hon hamnar lite väl mkt bakom, eller tassar på mina ben...så leda in henne rätt ett tag nu så hoppas vi att skuttbeteendet är övergående  .

Läggande, ja naturligtvis stannar jag och lägger henne och går sen iväg. Lite seg ner men vi har ju precis börjat  , så det kommer det kommer.


Hemma intogs soffan med full kraft!!


Ikväll är det kaffeprovning på Mattias jobb så det blir till att stanna i stan efter jobb. Inte lönt lixom att åka hemom!


Ha det  


Ovido - Quiz & Flashcards