Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Susanne Leijon - 14 mars 2012 07:42

Igår hade vi förlagt vårt APT-möte ute på stationen på Toftanäs för flera på jobb hade aldrig varit där.

Så en rundvandring följt av världens snabbaste APT  , gjorde att kl 15 kunde man lämna...

Och eftersom jag är rätt bra på att planera  , så hade Natta kört till skolan  för att kunna möta upp mig på Ica maxi för förnödenhetsinköp.

Perfekt att vara hemma innan 16, för att kunna njuta av en långis medans det var ljust och sol. Fick dessutom med mig Natta på rundan, och sällskap är ju alltid trevligt.


Hade först en plan på att köra ut och lägga spår, men inget uppslut så då tar vi det en annan dag och plan B blev ju då lite lydnad senare på kvällen.


Rundan blev skön, även om Natta protesterade etfer ett tag och ville inte gå längre, utan jag fortsatte själv en bit för att sedan vända. Pallade inte att ta hela rundan runtom Lilla Svedala för att då gå vägen hem utan vi vände grässträngen längs ån och traskade tillbaka  .


Som sagt så stannade ju Natta och satte sig på åkern vilket blev ett litet huvudbry för Bizzie, för hon vill ju ha alla med sig. Men men det resulterade istället då med att fröken sprang en massa budisar, helt frivilligt och sträckan blev ju längre och längre, men hon sprang  .

Den vita pricken långt bort är Natta.

Ulla stod mest och tittade på och undrade vad det var för fel att hålla sig vid sin matte hela tiden  


En härlig runda blev det allt

Ulla med sin sten som släpar runt på hela rundan.....

Och Bizzie som springer och springer....

Men de är underbara de två dårarna  


Hem för lite matfixning av Natta medans jag fick bort lite hundhår från golvet, shit vad B fäller...kanske första löpet på g? Hon blir ju snart 8 månader ju så, inte omöjligt.


Lite vila och sedan ut med B på lillla plätten runt hörnet för ff.

Asså jag tror poletten har trillat igenom minsann, för det kändes sååå himla bra igår!!!

Visst lilla lallan kom ut lite emellanåt, men med ett fot till henne så for den in igen och kontakt hade vi med varandra hela tiden och hennes position, den ska Ulla få titta närmre på  . Vi körde en hel del svängar och halter på olika håll o kanter och japp!!!


Körde nån anskällning med fokus på att inte hoppa på figgen och duktig tösabit  , kom även ljud när hon backade ut   , lättlärd tösabit.

För att inte förvilla henne,hihi kördes det även inkallning, bara för att se så hon inte började backa ut, men icke, kom in så fint och satte sig, yes!


Testade även skall, fotsittandes, och det är såå kul att se hur hon tänker och funderar vad det är jag vill att hon ska göra  . Men ett skall kom det, hon satt så då hamnade bollen i hennes mun. Lilla lilla godingen!!!!


Skrullerull då, jo hon var taggad i sitt ff  , men gjorde vad som förväntades!

FS, på min berömda cykelbana  , och där finns det inte mkt space för vingel efter "gruppen", i detta fallet en lyktstolpe  , inte...så ett par rundor sedan så var jag minsann nöjd.


Ikväll är det onsdagsparty och jag ska fundera ut en träningsplan till brudarna!!


Ovido - Quiz & Flashcards