Alla inlägg den 2 mars 2012

Av Susanne Leijon - 2 mars 2012 07:36

skönt, skönt, skönt...  .


Igår, när jag kom hem så var det till att direkt ladda bilen med två schäferpälsar för vidare färd till Norrskog  .

1 timme traskade vi runt där i terrängen, attans vad det är skönt att gå i skogen.

Bizzie hon spårar runt på allt, finns nog mkt vilt där. Har ju stött på rådjur och det syns vildsvinsbök lite varstans. Tur man inte stött på dem iallafall  . Som tur är..än så länge så kommer hon direkt när man kallar,hihi så inkallning sker med jämna mellanrum just för att så ska förbli  .


Ullan hon håller sig hos mig för det kan ju bli att en pinne blir kastad  .


Försöker ju få till nån hygglig bild på dårarna, ja Bizzie funkar det väl på någorlunda, men Ullan...så fort det skulle kunna bli en bra bild och jag stannar så kommer hon fram med en pinne ellre nåt och lägger framför fötterna...tönta!

Blev ngn iallafall  


Väl hemma så var det bara till att sätta igång med städningen medans Rasmus o Nathalie for till Ica med handlingslistan. Gött med barn med körkort!!!

Huset städat, kyl o frys påfyllt så då är det till att hålla fredag...eller ja Rasmus har ju match, så det är bara att bege sig till Lund ikväll.

Man kanske skulle se om man kunde få kaffe någonstans   .

Vem fan kom på att lägga en match på en fredagkväll...säkert en karl!!!  . Fredagen ska vara veckans myskväll, så är det bara!!!

Försökte skicka Roger, men den jobbar ju så det gick inte...men har får ta nästa fredag istället...för då är det samma sak!


Ovido - Quiz & Flashcards