Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Susanne Leijon - 29 februari 2012 08:23

 

 

går ju ganska fort kan man tycka idag då  .


Fanns potensial redan som liten

 

att få till en bra linförighet  .

Apportering

 

Inkallning

 

      

Alltså bara att jobba vidare..... moahahahahaha

Skämt o sido så är jag fortfarande jäkligt nöjd med lilla damen, och vi pular på med vår linförighet och alla våra andra så moment som vi håller på med, så ska de väl sitta så småningom  .


Igår var det ju en alldeles underbar dag, vädermässigt så efter lite flexande så traskade jag iväg direkt till vår Å-runda och bara njöt i det vunderbara vädret.

Flickorna de röjde, Ulla käkade en massa avlämningar, urk, och Bizzie smög på henne för att sen kunna attackera när Ulla väl käkat upp och tyckte att hon skulle komma ifatt  .

Övade en hel del på både inkallning och läggande, bara sådär helt plötsligt.

Som vanligt så kan ju Ulla och Bizzie behövde ngn gång för att även hon lägga sig. De första gångerna tyckte hon att hmm du sa nog sitt va??  . Hörsamhet fastän man är på runda, är aldrig fel!


Senare på kvällen så blev det även lite lf med de bägge o Ullan var inte riktigt i stöt, så det blev bara lite med henne medans liten fick lite mer. Duktig är hon!


När jag höll på att minska Bizzies omfång...snacka om mkt päls  , så var där en som gick på andra sidan med sin hund och plötsligt hör jag liite panik i hennes röst och ser samtidigt hennes hund komma över vägen mot oss.....den hade kommit ur halsbandet.

Hur kul är det att smala ihop två nötter, som går igång bägge två  , och mer ju närmare hunden kommer...satan vad lack jag var på dem!!!

Matten fick iallafall fart under sulorna för att få tag i sin dog, men då hade Ulla redan tryckt in honom i buskarna  , och hade ett mullrande utvecklingssamtal med honom  . Hon är för go den!!!!

Bor allt en liten polis i henne!!


Ikväll är det klubben som gäller och jag ska under dagen utarbeta en träningsplan!  .


Ovido - Quiz & Flashcards