Alla inlägg den 28 februari 2012

Av Susanne Leijon - 28 februari 2012 08:40

i Skåne för man har verkligen saknat dimma, regn och snålblåst  . Satans mögväder!!!

Gårdagen började kanon, vädermässigt, och på bussen till jobb planerades det för diverse hundaktiviteter när man kom hem.

Men dessa flöt bort kan man väl lungt påstå...tacka vet jag klart, krispigt väder  .


Men men har man hundar så måste man ju ut i vilket fall som helst, och blöt kommer man att bli, så då är det lika bra att gå en långrunda.

Trodde först att det var vår tur...var det säkert, för jag tycker inte vi har kört någonting, att köra till träningen i Bara, så min plan var att gå en långis där och sen träna.

Men det var tydligen inte vår tur så långisen fick bli hemma istället, så vi tog fältet längs infarten för att de skulle få kunna röja lite själva först innan det blev cykelbanor och flickorna iförda flexikoppel.


Det var aningen halt och slabbit mest hela rundan  , men vi övade på att säger flexihållaren stanna så är det det man ska göra...tog ju ett par gånger extra för Bizzie att fatta till skillnad från Ulla  .


Väl hemma så var det ju bäst att träna på parkeringen, orkade inte med det blöta slippriga gräset, för då kunde den ena tösen sitta i bilen under tiden  .

Tog Ulla först och hon är lika lydig som alltid och traskade snällt bredvid och gjorde vad hon blev tillsagd  . Körde bara ff med lite stegförflyttningar och vändningar på stället och bannemig om hon inte var tyst i dessa momenten, där hon annars har liite för lätt att ta till lite pip.


Bizzie, skulle ju bli kul att se vad hon kom ihåg  , av lf.

Oups, kan jag väl säga för jädrar vad snyggt hon gick!!! Fint och rakt vid sidan och bra kontakt, trots att godis och brandslang låg i fickan  .

De få gånger som hon kom lite för långt fram så gör om och gör rätt, och så blev det.

Sättandena är liite väl sega för min smak, så de ska vi få lite fart på  . Hon har ju rätt mkt rumpa att få ner om man säger så  , älskade lilla fluffgumpen!!


Nu är man tillbaks och igång, attans vad härligt det är!!!!

Hoppas nu bara på bättre väder med!


Ikväll får vi se vad som händer....

Ovido - Quiz & Flashcards