Alla inlägg den 14 februari 2012

Av Susanne Leijon - 14 februari 2012 09:44

det är Bizzie det.

Igår skulle jag o Natta traska en långis direkt efter jobb, men hur kul var vädret  . Ruggigt, dimmigt och ja inte speciellt kul alls, så vi tog oss över vägen till gröningen där och där fick de två dårarna köra sitt race.

Ulla får inte många lugna stunder inte för den lilla är som ett ettrigt plåster på henne, men  hon får sig oxå en döving mellan varven  .


Ner till fotbollsplanen och sen var det dags för budisar, med triggning för Bizzies del. Skickade Ulla först och när hon kommit halvvägs så fick den lilla springa, och jädrar vad hon var snabb  . Snön den yrde verkligen och svisch så var hon ifatt Ulla.

Hon är ju en liten kubik den lilla, men välmusklad  , så visst fanns det kraft i stegen  .


Litta mat i kistan och sen så Blocketades det för att se om man kunde hitta lite skidor o pjäxor till Natta o Rasmus.

Skidor inhandlade, och de ska hämtas idag. Jakten på pjäxor fortsätter.....


Bilen, just det ja den lagades igår och vänster bromsok  var helt sönderrostat, men nu nytt o fint och han kollade över de andra bromsarna med och nu är det fritt fram....härligt!


Lite träning på lilla plätten utanför blev det med  Racermaskinen,  men kan trots sin unga ålder samla ihop sig och tycker nog att vi fick till en  hyfsat lf emellanåt  . Fin kontakt har hon, både när jag hade bollen framme men även när den låg i fickan, lilla hjärtehunden.

Satt kvar gjorde hon med igår...inte en enda tendens till tjuvning.


Ullan var i stöt under sitt träningspass  , och det är nåt hon även är gentemot Bizzie, vad det gäller parningsdags  . Hon är så vacker så vacker när hon flörtar med Bizzie och när hon får henne med sig så ohhhh om jag står här snyggt o fint så kan väl du.....och naturligtvis gör ju Bizzie det. My god!


Tisdag och ja vi får väl se vad som händer....



Ovido - Quiz & Flashcards