Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Susanne Leijon - 12 januari 2012 07:09

för då tränas det hund och snackas skit med en massa goa vänner  .


Kvällen igår började med en rasterunda ihop med Benson o Cobra, och där tyckte lilla fröken B att hon var attans cool om hon nu fick ha en åsikt....hehe inte speciellt länge då eftersom hennes matte var alldeles för nära  .

Sen jädrar röjde de!!


Lilla första sammankomsten i stugan innan vi traskade ut.


Bizzie var först ut av mina två och här fortsätter vi projekt linförighet/ följa med och jadå vi fick till nåt ett par gånger som kan kallas just ovanstående  . En jädrans pigg liten dam som även hon älskar sin boll,hihi.


Budisar fick hon också och jädrans vad hon springer lilla   .


Ullan då och för tillfället har vi mest skoj med lite allvar inlindat och hon tycker att det är en attans så fräck kombination  .

Lite ff, lite kryp nån inkalln m ställande. där damen tycker att NU skulle jag nog starta oavsett då om jag sagt ngt eller inte....

Så då fick vi ju ta den diskussionen  . Men bra ställande hade hon allt! Man kan kanske inte få allt alltid eller??


När jag ansåg att vi var färdigtränade, så ansåg inte Ullan det och föll in i ungdomliga fasoner, dvs inte komma till mojjan när hon kallade...utan  nanananana du kan inte ta mig.....tur hon är äldre trots allt för det går ju numer att få henne på andra tankar utan att anlita hela gruppen som med varisn boll gör v<d de kan för att få in henne.

Det var tider det!!!  eller inte  .


Det beteendet ska inte upprepas med lilla Bizziebumlan, utan numer har jag TVÅ bollar i fickan,haha

När alla var färdigtränade så in i stugan igen för allmänt mys, och det hade vi verkligen  .


Ha det!

Ovido - Quiz & Flashcards