Alla inlägg den 2 januari 2012

Av Susanne Leijon - 2 januari 2012 16:27

I fredags så hade ju Rasmus cup i Växjö, så då hade jag ju sen innan pratat med Jeanette angående om vi inte kunde och träffas och träna lite hund, vilket de naturligtvis var sugna på.

Så sugna att hon även hörde runt med de olika valpköparna i Bizzies kull om de var sugna att komma de med.

6 av de 12 valpisarna kunde komma.  

Vi träffades på Växjö Brukshundklubb och började med lite uppletande.


Korridor vallades och  sedan körde vi igång. Jag går ju vanligen på stig med föremål ute så damen får vinda in och sedan hämta, men hon kunde ju få testa att hon såg föremålet läggas där ute och sedan springa ut och hämta.

Hon skötte sig jättebra, var riktigt taggad när föremålet släppts och for ut och vindade in grejerna jättefint. Snabbt tillbaka till mojjan, med glimten i ögat...eller ja hon tyckte att hon kunde visa upp den först för publiken  .

En plånbok ratade hon allt, där var ju inga pengar,hihi, men den fick hon allt lära sig att den ska oxå med in till mojjan.


Lite budísar på det och hon sprang som bara den flera gånger till Emma, det var så kul hos mottagaren att hon inte ens brydde sig om att ta bollen hos mig.  .


Lite pizza på det så var man på G igen och de små liven fick röja järnet, yezzuzzz vad de kunde hålla på!!!

Inte så himla lätt att se skillnad på de heller. Enormt lika, även om Bizzie nog var lite grövre än de andra tikarna.

Tur hon kände igen sin matte  .

En ny omgång upplet följde och jädrar vilken skillnad. Plånboken oh yes!!


Himla kul att få träffa alla syskon och deras förare!


Innan vidare färd mot Tipshallen så fick Ulla o Bizzie röja en stund på planen och de två dårarna  , attans så kul de har ihop!!


Rasmus lag hade ju efter straffar, då de slog ut Växjö, gått vidare till semifinal, och var redo att spela den matchen så blev ena killen i laget jagad av en "Växjösupport", asså vad ska de bli av våra nysvenskar???

små äckliga kryp som höll på med hot o annat även tidigare under cupen.

Våra ledare valde att lämna cupen, så jäkla synd om våra killar, men ville inte riskera något när det var dags att lämna arenan senare. det var ju attans så mörkt på ena läktarbåset ju.......


Nyår blev sedan en lugn tillställning då syrran med familj och våra grannar kom in.

Bizzie brydde sig inte det minsta över smällar och raketer, utan tittade mest nyfiket ut vid 12-slaget  .


Upptäckte dagen efter att Ullan haltade på höger bak och då blir man naturligtvis orolig  , men tror nog att jag hittat orsaken, så den stacks det hål på idag och det tryckes ut lite ur den. Sen la jag om med alsol så den kan få jobba lite och dra ut lite till  , så hoppas jag att det löser sig!


Nu är det nytt år och det ska bli såå kul att komma igång ordentligt med lillan och sedan köra på med den stora dåren med, för attans vad hon blir glad så fort det är hennes tur att träna   .


10 arbetsdagar med fotboja, sen så ska det väl återgå till det normala igen, med lediga helger bl.a Gött sååå gött!!!


Önskar er alla en god fortsättning!!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards