Alla inlägg den 18 januari 2012

Av Susanne Leijon - 18 januari 2012 08:36

kan man väl lungt påstå.

 

Är jätteglad att kommenderingen är slut och att man får sitta i sin egen stol på sitt egna kontorsrum och pyssla med sina egna ärenden  .

Men man märker hur snabbt man vänjer sig vid någon ledig dag då och då, i den vanliga arbetsveckan, även om man tvingades jobba helg  .

Nu märker man, och det tar väl nån vecka kanske, att allt ska göras efter halv 5 på efm. Gå långrundor, handla, städa tvätt, laga mat, ja alla vardagssysslor. Kommer nog snart in i de rutinerna och enligt mitt horoskop i Metro i morse så var det just det som jag ville ha...de fasta rutinerna,hahahaha.

 

Tur man har lite ytor runt husknuten så man kan träna lite hund iallafall fast det är mörkt  .

 

I måndags fick ja gminsann med mig dottern på en längre runda ut på landet i mörkret.

Det är mörkt på landet så vi var väl utrustade med reflexer både två-och fyrbeningar. Man fick ha koll på alla hålor på grusvägen med så man inte skulle dratta omkull...hjälpte det? INte hela vägen men det värsta var att jag faktiskt stod still när jag plötsligt bara snubbla, hur man nu kan göra det när man står still, och låg sedan i gruset på vägen  .Ingen skada skedd o Natta tyckte ju bara att man var pinsam och var glad åt att ingen annan var där just då....

 

Flickorna fick sedan liite lydnad och Ullan var så taggad, vet i sjutton vad som tagit åt henne men jädrar vad det går undan...haha och hon gör dessutom det mesta rätt och bara det....

 

Bizzie där spinner vi vidare på att ligga kvar/ platsliggning, inkallning, sitt kvar och vår lf/följsamhet.

Tycker att allt faktiskt känns bra och man riktigt ser hur hon tänker det lilla livet  .

 

Igår blev det minsann ingen långis men nån smårundor blev det och sedan lite träning på det, med fortsättningn av föregående dags övningar. Det lilla varje dag kommer förhoppningsvis visa sig bli bra i slutändan  .

 

Kör ju en del vanligt hyfs på rundorna med så.....

 

Ikväll är det träning igen,hahahaha på klubben och jag ska nog ha en plan utarbetad för bägge!

 

Ha det!

Ovido - Quiz & Flashcards