Direktlänk till inlägg 26 januari 2012

WOW..VILKEN TRÄNING!!!

Av Susanne Leijon - 26 januari 2012 07:42

man fick till igår på klubben!!!

 

Började med lilla BizzieBumla  , och hon tycker det är såå kul!!

Gosia o Vicky höll på att bygga upp till rutan, som de skulle köra och B var ju väldans intresserad så det var lika bra att låta henne kolla. Sen var det bara till att köra på.

Ingångar, ingångar och hon börjar verkligen fatta grejen med att sätta sig rakt och fint. Ett steg fram går oxå bra men tar jag för många så vill hon så mycket och då åker lilla lallan ut, så det jobbar vi på  .

Hade även apporten med mig för att testa, om hon fattade grejen. Har ju kastat den för länge sedan och då hämtade hon den och kom tillbaka.

Satte henne fot, och höll i kopplet just in case, men hon satt fint även om hon ville springa....

Kastade och strax efter fick hon kommandot. Vips så for hon ut, tog apporten och vände tillbaka och blev ju då ivrigt påhejad av sin matte  . Kom fram och sen kampade vi!!!

3 ggr fick hon testa och alla tre blev lika bra!! Hon är så duktig lilla grynet.

 

Inkallning, klart!

Platsliggning, hon låg avslappnat och lungt fastän det tjoades sidan om och hundar fick belöningar. Går tillbaka flera gånger o ger henne gottor, och hon ligger jättefint kvar.

 

Vila i bilen för liten grå och dags för den speedade vita, som igår såg till att man häpnade  . Hon var precis i lagom trim och gjorde i stort sett allt hur bra som helst!!! Tycker att hennes snea sitt snart känns som ett minne blott. Jädrar vad hon kan få in lallan rakt trots att hon är lite plogig!

Det enda var nån tjuvning, men jag gjorde lite annorlunda till inkallning med ställande så whitey blev nog bara lite förvirrad  .

Körde lite läggande under gång för att sedan kalla in och ställa henne  , oj vad hon stannade bra!!

Sen även ställande under gång för inkallning med läggande. Kul omväxling!

 

Hon är ju så kul den damen för som vanligt hade hon ju synpunkter på tiden hon fick vara ute o träna...alldeles för liten tid  . Hon är för härlig den  .

 

Bizzie fick komma ut lite till och nu var hon nog lite trött i nöttan och det kom en massa hundar så det var för intressant. Grejade inte för mkt med henne utan vi gick en liten runda så man kunde testa inkallningar fastän det var massor med hundar ute, nyttigt nyttigt. Kom hon? Jadå alla gångerna!! Snabb reaktion dessutom  .

 

Så jäkla nöjd med mina hundar, så då traskade man in i klubbstugan o Bizzie fick hänga på o snaska gott. Blev ju inte mkt lek med Diza o Deja för de verkade inte så sugna på det, trots Bizzies försök till invit  .

Har fortfarande ett leende på läpparna när jag tänker på igår!!

 

ha det gott!!

 

 
 
Nina

Nina

26 januari 2012 09:51

En härlig kväll i krispigt väder - goa kompisar, duktiga hundar och hela middevitten gör det gränsfall till en totalupplevelse :). Duktig liten som kan ligga pannkaka när det pågår störning runt omkring :). //Kramkram

http://www.palmstrand.se

Susanne Leijon

26 januari 2012 12:53

Japps en skön kväll var det allt!!
Ler fortfarande när jag tänker på hur duktiga mina flickor var igår

 
Ingen bild

mariana

26 januari 2012 11:40

Nä, nu måste jag skärpa mig så småbrudarna får träffas innan dom är stora damerna :)! Härligt läsa om kul o lyckad träning:)! // Kramis

Susanne Leijon

26 januari 2012 12:52

Skärpning ombedes!!;-))
Känns sååå gott med lyckad träning. Kramkram

 
Ingen bild

Cina

26 januari 2012 15:26

leendet sitter på min nuna fortfarande oxå :) Verkligen en bra träningskväll igår.

måtte det bara vara starten ;) på mååååånga fler, fast det ser vi till så att det blir :) Vi o våra vovs

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards