Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Susanne Leijon - 16 maj 2011 07:46

det blev med en som var ganska oplanerad i fredags  .


Fredagen den blev en stillsam kväll. Gott grillat med tillbehör då, sen var det en lugn tv-tittande kväll i soffan. Fredagen är nog bästa dagen på veckan!


Lördag blev det ju rätt snabbt då och på agendan stod det 40-årsfest på kvällen  .

Vår tvättmaskin pajade ju på torsdan eller fredan så det uppdraget fick ju Roger ta hand om på lördag fm, för utan tvättmaskin går det inte.

Under tiden de handlade så sanerade jag. Man tycker man städar, hyfsat noga men framförallt ofta, men men tydligen inte  , men tvättstugan är numer klinisk! Inget ont som inte......

FB håller man ju lite koll på   och efter Sabinas lilla blänkare att hon var hundträningssugen , så förelog jag att de kunde ju komma till Svedala, om de orkade, för en långis kombinerad med träningspass. Jodå, Sabina, Petra o Khan rullade in vid 2-tiden och så traskade vi iväg. Varvade rastning med träning, ett mkt bra koncept, visade det sig, för när det väl var träning så var vi faktiskt fokuserade, både folk o fä.

Bilderna snodda av Sabina  .

Allt som allt var vi väl ute ca 2 h. En trevlig tur! Alltid kul att förena nytta med nöje  .

På kvällen var det dags för 40-årsfirande.

Trevlig kväll med god mat, dryck lite kul lekar och trevligt folk!

Vid 1 -snåret tackade jag för mig  för det kom en söndag efter och då var det dags för träning.


Söndagen då där träffades Cina, Lotta o jag i Karup för lite spårande. Vi bytade runt och sedan gick vi våra spår själv. Det jag visste var ju naturligtvis vilket håll ur rutan jag skulle, och sedan hade Cina gjort en ofrivillig blindtarm, så det var ju lite kul att se hur hon gjorde där.


Upptaget var sådär, hon registrerade inte att det var så nära uten fortsatte bara rakt fram, men när näsan sen väl kopplades på så gick hon iväg åt rätt håll  .

Spårade på lika bra som vanligt och när hon kom fram till tarmen så visst valde hon den och traskade väl på lite väl långt, så jag bröt henne och när hon kom tillbaka så utan ett ord från mig så bara fortsatte hon att spåra, asså denna hund  .

2 spetsar och dessa tog hon jättebra! Var lite lost på ett ställe men jobbade tillbaka hur bra som helst   och en missad pinne, låg 8 små, var allt hon lämnade i skogen.


de handra hundarnas spår hade gått lika bra, så nöjda styrde vi mot klubben för lydnad med lite fler träningskamrater.


Började med plats, Ulla låg inte utan jag hade koll på snuskryparna Shotti o Thelma, osm naturligtvis låg hur fint som helst!


FS och 2 skick med vit och sen var jag nöjd! Första gick hon iofs mellan konen o Lotta men hon gick rakt , nästan avsaknad av vingel, så   . Andra där blev det aningen mer vingel efter gruppen, men inget stopp och hon valde själv att traska på, mala mala framöver är det enda rätta....


De som ville bli genomkörda därefter blev det, och jag tog eliten   då naturligtvis, utom FS:et och ja det känns bra!!

FF där ska jag gå lite mer intensivt, för att få med henne bättre, lite kortare steg med mer intensitet. Detta svarade hon bra på!

Kontra då i krypet, gå lite saktare...

Tyckte faktiskt att alla hundarna var jätteduktiga, så det blev en härlig efm på klubben!!


Efter gott grillat så landade lallan i soffan, och flyttades inte därifrån innan nattarundan!


Det var Svedalabrudarnas helg det!

 


Ovido - Quiz & Flashcards