Alla inlägg den 25 maj 2011

Av Susanne Leijon - 25 maj 2011 07:44

Lotta o jag bestämde oss för att dra till    o spåra lite om vädret tillät, då det var aningen  ett tag och mycket rikitgt kom det även   ..i sidled ett tag, och man är ju inte särskilt sugen på att behöva  runt ett spår, men som av en händelse så när det var dags för oss att dra dit så   , ja vad säger man???

Ibland har man   .


Jag gick till Hobbe o Änzo o Lotta traskade till Ullan.


Hobbes först och det gick som det brukar...dvs mkt bra, han gasar på, knickar till med huvet vid apporterna och full fart genom spåret  .


Änzo han tog fäste och sen bar det iväg...Lotta har ju tyckt att han borde ha lite mer fart under tassarna i sina spår, men tror nog hon har omvärderat den idén...iallafall efter igår, för jädrar vad han ångade på. Trots det så hade han jädra bra koll på var spåret gick och noga med att få alla sina pinnar med hem  . Han var hellycklig genom hela spåret, man rikitgt såg hur han log  och tyckte det var skitkul!


Ullan hon betedde sig ungefär likadant hon, full fart och det är en jädra tur att hon ÄR väldans noga när hon blir av med spåret, för hon jobbar sig grundligt tillbaka och verkligen övertygar sig själv att jo,   här är det.

Mycket vind, högt gräs, och spår på kullar o dalar, men hon grejade det hur bra som helst. På slutet så hade Lotta gått över en fd vattensamling modell större, som nu mest var lite geggig och med mkt fågelskit, och hon blev lite fundersam över var spåret från det saftiga gräset tog vägen  , men hon tog tag i det och spårade sakta och nogrannt över för att strax efter hitta sin slutpinne  .


Skön kväll med våra duktiga hundar!!!


Vidare mot Beddinge för att hämta Natta hos Henrik för lite övningskörning hem.

Konstigt att man inte kan lära sig var från E65:an det blir bra att svänga så man hamnar i höjd med Beddinge så man slipper köra en jädra omväg  .

Jaja hem fick hon köra och ja det är ju mammas tös  .


Ikväll hoppas man på ännu en hundträningskväll. Får se med väder och lite så, men träna vill man!


Ha det

 



Ovido - Quiz & Flashcards