Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Susanne Leijon - 12 maj 2011 07:40

Igår var det dags för tårta igen, denna gång en kombinerad Yaxxon/Ajaxxtårta  . Mycket smaskig chokelakonstellation med massor av fluff  . Tog en lagom bit och den var ju übermäktig, men ner gled den allt  .


Träningen då jo det började med plats och där stod jag som linankare till Shotti, eftersom hon tydligen kryper lite när Vicky lämnar...ögontjänare är de allt för som en sten låg hon allt igår  .


Körde igenom varandra lite och lagom till min tur så kom Mr Dryg    .


FF tar sig med plogningen

  Lite reminding emellanåt sen så   .


Inkallning med ställande o läggande fick hon oxå göra och med bollen bakom så får man till ett kanonställande. Hon blev lite konfunderad att hon efter ställandet inte fick dra bak för att ta bollen, men valde rätt håll,hihi. Läggandet blev därefter inte så bra, men det bekymrar mig inte för hon har ett bra läggande.

Metallen körde vi med och sparkandet innan gripandet får vi jobba med, farten in, dra upp henne lite till och sen naturligtvis ingången  .


Ja det var den onsdan det, och den avslutades med en runda på planen med Ajaxx o Elvis.


Idag torsdag, sån där tråkdag om man nu vill ha fredan fri, så handla, städa, rasta djur, bli klippt och få lite färg i håret, färga Natta och frågan om vi hinner övningsköra lite. Jaja vi får se...

Ha en go torsdag!!

 


Ovido - Quiz & Flashcards