Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Susanne Leijon - 14 mars 2011 08:23

var det inte på denna veckans första dag  .

Upp som vanligt vid halv 6, och när jag håller på med kaffet så kommer Rasmus nerrusandes och säger att han har missat bussen för han hade missat att trycka på en knapp på klockradion och han skulle vara i Trelleborg om en halvtimme.

Jaha, snabbt in med en macka, ut m flickorna, för jag blev skitförbannad på den andre i hushållet, som skulle både än o det andra och det var ju viktigast  , och iväg till Trellehulla. Rasmus avlämnad, hem och fick fixat till resten innan det var dags att gå till bussen, vilken naturligtvis körde när jag var nästan framme. Tur de går ofta och tur att Natta är ledig idag så flickorna kan få sig en prommis till lite snart.


Annars har helgen varit hur bra som helst  .

Fredagen då kom Packet till Svedala med sitt wii. Trym följde med för att personligen gratta gammeltanten  .

Efter mat o dryck så installerades wii, men först så fick vi göra lite charader. Natta o hennes kompis LInus var oxå med och det var väl tur för killarna det  .

Tjejerna vann naturligtvis, för det är ingen som lyckas knäcka Rogers charader inte  .

Över till wii, dance och jädrar vad det shakades loss!!!

Natta som på förhand absolut inte sklulle vara med..nu låter det så här...kan vi inte köpa wii dance?????  .

Fredag blev lördag och det blev inte såå många timmars sömn innan det var dags att bege sig till skogen inte.


Jag traskade till Benson o Shotti och Vicky traskade till Ulla.


Benson, spårar hur bra som helst, nogrann och vill inte bli av med spåret. Leif får ta tag i apporterna för dessa svischar Benson helst bara förbi samt att vara lite mer nogrann vid påsläppet efter apporterna.


Ulla, ja ett hyfsat upptag, men missade alldelse för många pinnar, så nu ska damen pinntränas minsann  . Mkt vinklar och i det stora hela gjorde hon ett bra spår!


Shotti, ja det är ju tur att hon vet var spåret är, för det visste inte spårläggaren  . Asså hur kort minne har man????


Lotta o jag gick en prommis innan det var dag för mig att bege mig lite tidigt för lite släkt skulle komma på middag. Fördelen är ju att de går hem tidigare  . Grannarna tittade in o kolla melodifestivalen med oss och jag tyckte faktiskt att sötsnöret hade bästa låten!


Söndagen ja tanken var att bada flickorna, men utan varmvatten på Rogers jobb blev det inget inte. Vidare till Trelelborg för Rasmus hade träningsmatch. Ullan fick sig en långis i väntan på att den skulle börja, ås hon var lite nöjd. Kilalrna vann med 2-0, så det var ju hur bra som helst.


Det var det det....

Ha nu en go måndag alla


haj!  

Ovido - Quiz & Flashcards