Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Susanne Leijon - 28 februari 2013 07:23

och ikväll ska jag tydligen titta på Eldsjälsgalan och spela Bingo  , har Natta bestämt...

Innan dess ska jag väl hinna med och motionera de fyrbenta, snabeldraken och moppen med, så det verkar bli en spännande torsdag...men men man kan ju vinna något...kanske, eller inte  .


Igår däremot tränades det minsann och de var riktigt duktiga, bägge två  .


Ullan var först ut eftersom jag var där nere tidigare, så efter rastning så fick hon börja.

Hon var med direkt och hängde på så bra så i ff, liite pip i vändningarna bara annars så  . Blev rätt långt pass men det bekyrar ju inte den vite för ju mer hon får göra desto lyckligare blir ju hon.


Inkallning med stå och ligg och jädrar vad hon stannade igår, ja lilla stoppsträckan är där ju men sen så inga steg..som annars varit hennes " lilla grej"  . Läggandet har alltid varit bra så...


Två rundor FS med där den första blev riktigt bra, visst lite kolla bak men hon höll vinglandet till att bara ha druckit ett glas vin nåt...så alltså väldans litet. Nu skulle jag ju då inte kört en gång till,hmm men det gjorde jag ju och .....


Ställande och läggande under gång och japp det gör hon jättebra!


Väldans nöjd med henne

 

och det blev samlingsdag i stugan.


Planen sen med Bizzie det var att ha någon som kollade att hela rumpan är i backen innan man fortsätter momentet samt att kolla lite på krypet.


Lotta kollade efter att vi tragglat lf med honom, som blivit riktigt fin. Halterna som tidigare varit lite sneda är numer i stort sett alla raka och fina  .

Lotta får sluta och berömma så mkt under momentet för det gasar upp honom och med det lite sned position. Så en hel del nytt för honom igår och cellen den jobbade för högtryck!

Han och Bizzie avslutade träningen med en 5 min plats och de låg så fint så fint  .


Bizzies träning då jo lite värmning och då är det gasat och glatt ett tag men efter en inkallning, som var klockren, ett ställande som var lika bra och ett läggande där hon efter att ha gjort ett snabbt fint läggande reste sig ,så det gjorde vi ju om och då blev det hur fint som helst  .


Nu så kunde vi bli kommenderade och detta måste vi träna på för B blir lite brydd/störd av detta och med en gång blir bl.a sättandena än segare,hmm.

De har blivit mkt bättre men just vid kommendering så får hon lite annat innaför pannbenet och då "glömmer " man plötsligt  .


Linförigheten annars, jo lite trängning är där emellanåt, men hon var rak i kroppen iallafall, så alltid ngt. Svängarna är hon med bra i och koll på mig har hon så det kändes faktiskt mkt bra igår  .


Ett framförgående med och första  sträckan där kastade hon sig ut och drog på..amen!!

Nästa där tyckte hon att nu ska jag nog gå....så det fick bli lite svängar och Lotta hon stod och kommendera, verkställ och B blev snurrig,hehe.

Här tränger hon ingenting för övrigt....

Andra rundan blev mkt bättre, fick påminna henne att stå rakt i stannandet bara.


Krypet sedan. Håller jättefin rak position, har en jättefin krypteknik där fram oftast är limmad i marken men baken den är hög.

Fick till några jättefina krypsteg mellan ovanstående  .  Så får vi bara till en lägre rumpa så kommer hon förhoppningsvis att kunna ha ett jättefint kryp. Ja vi får ju öva på att hon ska lyssna ordentligt på när det är dags att starta och inte, som nu ibland starta själv  .

 

Lite fika innan man genom dimman tog sig hemåt.


Go torsdag1

Ovido - Quiz & Flashcards