Alla inlägg den 14 februari 2013

Av Susanne Leijon - 14 februari 2013 07:35

Så är det för mig idag eftersom det hägrar en semesterdag imorgon  .


Igår var det ju tårtgruppsträning och vi var faktiskt en hel drös..det var ett tag sen  .


Jag var där lite tidigare, flickorna hade fått prmenerat till Rogers jobb för att hämta bilen så väl på klubben var det bara till att plocka ut Ullan först så hon fick tränat.

Med boll och snaskegodis så jädrar vad hon kan...fröken vit  .

 

Hon fick en låång lf och hon var väl med heela tiden, med fullt fokus på när det kunde tänkas trilla ner en go köttbit i halsen. Nästan så bollen var överflöd att ha med i fickan  .


INkallning med ställande, och igår gjorde hon ett så jäkla fint ställande..inte bara en gång utan ett par st!

   

och sen ett lika bra läggande.


FS två vändor där ja gpå första fick ställa henne i höjd med konerna och kommendera gå, och då så...

PÅ andra hållet gjorde hon, i Ulla mått mätt   ett riktigt fint fs!

   

Hon fick krypa lite med och ja det kan hon, liite hög precis i starten men sen så...

   

Avslutningsvis så hittade hon själv lite kompisar, Lotta och Anna som snällt stod och hivade bollen till henne  .

Hade varit rätt skönt med barmark nu eller.....


Samling i kajutan innan det var dags att ta tag i den gråa fröken.


Började med lf och igår var där gas i frk, men på en rätt lagom nivå. Man får värma lite och då är det lite i position och så men när hon har "gått av" sig lite sen så kändes det faktiskt riktigt bra. Lite trängning var där men det fortsätter vi ju att jobba med.

Men sättandena, de fortsätter att snabba på sig, och även igår kom där några med förväntan och det är ju så jag vill ha det.

Hon ÄR smart  .

 

Hoppet, hur fint som helst förutom en liten kloträff  .


Krypa fick hon göra och även igår fick vi till ett par fina krypsteg  . Hon har jättefin teknik, inga skutt alls utan bara kryper först med fram och fint inunder sig kommer bakbenen sen. Lungt och fint, med lungt beröm, en tydlig matte och lite gott godis så ska detta moment nog kunna bli hur fint som helst...det strävar vi ju efter iallafall  .


Lite skallmarkeringar både på mig själv, Vicky och Magnus och visst lite koll på mig, men å andra sidan stod ja gnästan sidan om och berömde så.... men ett bra skall hade hon!


Hon fick även träna inför momentet skall och eftersom hon har en tendens att backa bakåt..hmm undrar om det är mitt fel för så gör Ullan med  ...så fick rumpan sättas intill hindret så hon inte kunde.

Istället blev det ngn" sitta björn" för hon var ju tvungen att kolla bakom hindret  , men   lilla fröken och sen fick vi till ett par fina skall där rumpan var i backen liksoom ena framtassen.


Avslutade med ett par budisar till Magnus och frk hon sprang så snön den sprätte   , sladdar in snyggt och fint hos mottagaren..värre hos mig för då har hon så brått tillbaka till mottagaren så hon glömmer att sätta sig   .


Ja flickorna de glänste på var sitt sätt igår och träningen kändes himla bra!!


Ikväll väntar som vanligt lite städning, handling och rasterunda, för sen till helgen ska det bara tränas hund för då kommer Jeanette och och lite syskon till Bizzie ner för en liten träningshelg här nere  . Ska bli himla kul för det var längesedan man sågs.


Go helg önskas!




Ovido - Quiz & Flashcards