Alla inlägg den 13 februari 2013

Av Susanne Leijon - 13 februari 2013 07:48

Planen var ju att köra till Burlöv och träna lite men Roger, som varit på kurs i Halmstad kom inte hem i tid så träningen där fick ju tyvärr utebli  .

Men men vi har ju bra gräsytor hemma bara runt hörnan så då fick det bli lite träning där istället  .


Den lilla gråa fick ut först och med gott snask i fickan och en boll så var hon med på riktigt  . En hel del lf och trängningen var betydligt mindre. Sättandena betydligt snabbare, t.om fanns där ett par st med förväntan....ja så ska det vara lilla snäckan  .

Ett framförgående fick hon med innan det blev dags för krypet och gående inför FS.


Krypet, igår fick vi till två riktigt fina steg där hon var limmad till marken  . 

Öva, öva, lungt och fint så ska väl även detta sitta/ligga så småningom. När hon väl får samlat sin kropp och ben så har hon en fin teknik, men däremellan är det risk att hon är lite hög eller har brått och svänger in framför, så ett steg i taget  .


Gåendet, tack och lov är hon väldans hörsam.

Det blev ett par vändor och hon lyssnar, är liite vingligt emellanåt, så det är tur att cykelbanan inte är så bred  .

Nä då tycker faktiskt att hon är jätteduktig. Vi har inte gjort det så mycket och hon vill verkligen förstå vad det är hon ska göra.


Lite bollek efter det sen var hennes träning över och dags för Ullan att komma ut, och med de goa köttbitarna i fickan så gjorde den matperverse   ALLT för en liten köttbit. Har väl aldrig varit så följsam, haft så snabba vändningar och snabba sättanden. Hon är väl för kul den   .


Ikväll väntar träning på klubben och jag ska väl försöka få till att ha en plan redo för träningen tills jag kommer dit!

Inte utan att man längtar lite efter detta  

 


Ovido - Quiz & Flashcards