Alla inlägg den 29 maj 2012

Av Susanne Leijon - 29 maj 2012 09:52

Idag regnar det men igår så var ju vädret fortfarnade fint och Magnus behövde byta bort sin körning till fotbollen så det var bara till att köra igår igen.


Tog först tag i hundhåren som så fint seglar omkring över golven där hemma, fy fanken vad bägge fäller  .


Nathalie fixade under tiden lite mat, behändigt med en dotter som gillar att laga mat   , och som dessutom lyckas bra med det också.


Dags att bege sig till Bara och synen man lämnade var en dotter som    ...jaja livet är lite orättvist...


Ut med killarna ur bilen och vidare mot skogen där ajg först traskade ett par km med brudarna och därefter så fick de bägge sig lite lydnad till livs på parkeringen, efter att alla hundtillbehören i bilen hade organiserats  .


Bizzie, hon fick lf,framförgående och lite skall  .


Under språngmarschen så ligger hon iite långt fram men efter att ha berättat för henne var hon skulle vara, så jag slipper att slä sönder ett hål på frambenet på henne med alla knäträffar, så riktigt ser man hur hon tänker  på att inte springa för långt fram.

Älskar hennes tänkande och att det faktiskt blir rätt dessutom  .

Framförgåendet, där kan hon bara kommandot om det ligger en boll längre fram och då går det hur bra som helst. Utan dragning     .

Skallet där fick hon reda på att man sitter still, när man skäller. Ett skall, satt fint= bollen!!


Ullan hon fick ff och jag  tyckte nog att hon mest spexade  runt.

Ja den bruden  . Gud vad hon är rolig.....emellanåt.


Det var Svedalamåndagen det. Idag ska det väl förhoppningsvis skyddsas!! kan ju hoppas på uppehåll...är ju alltid aningen trevligare  .

Ha det!!

 







Ovido - Quiz & Flashcards