Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Susanne Leijon - 7 maj 2012 07:34

Fredagen där hade Natta o Rasmus fått uppgiften att åka och handla   , och under tiden så tog jag en skön prommis och sedan var maten färdig lagom till att alla hade kommit hem.

Sen är ju soffan ett rätt skönt ställe att tillbringa resten av kvällen i  .


Lördagen sen då var det dags för träning och den lilla skaran Jag, Cina och Nina TT möttes på Sturup för spår och upplet.

Aningen småkyligt var det allt och för att få upp värmen lite så traskade jag spår både till Yalla och Thelma medans Cina gick till Bizzie och Nina till SkrUllan.


Bizzie: Hon fick ett trappspår och påsläppet var riktigt riktigt bra  . Sög i rejält, skulle haft en handske, och första vinkeln blev oxå mkt fin. Strax efter en pinne, hon stannar jättefint, och detta måste belönas eftersom hon i nuläget inte tar upp pinnarna. Gör iofs inget men det får inte slarvas, för då kan det kankse bli lätt att hon bara markerar och sedan drar iväg.....

Nästa vinkel oxå jättefin och sedan blev det motvind , men hon jobbade jättefint, även om det blev lite yvigt, men en pinne hittades.

Ännu en fin vinkel och bra drag i linan till pinnen och en vinkel till. Sen vet jag inte vad som gick fel och Cina fick väl lite hmm hade jag gått så  . Det visade sig att hon genade en aning och sedan stod hon vid slutet.

Kan inte ha varit vinden för det var medvind på det hållet...så kanske en kanin, för jag vet att det for en megakanin/hare  där uppe efter att spåret var utlagt. Lite synd att Cina blev lite osäker för det hade varit bra där att man hade fått visa henne rätt, så om det nu var en kanin/hare så skulle hon ju inte få vinst på det.


Yalla och Thelma löste sina spår bra. Alla pinnar med in och de jobbade bra bägge.


SkrUllan hon hade ett upptag som inte var bra. Gör om och gör rätt och då gick det ju hur bra som helst!

Bra drag i linan och Nina hade på ett ställe gjort en svårighet som Ullan klarade riktigt riktigt bra  .

Typ en gräsplätt som en fyrkant där hon gått i utkanten, för att sedan göra en spets ner mot där vi gått och sedan en spets därifrån igen, och kan ju säga att andra spetsen var riktigt nära där hon gått i ytterkanten, men Ullan hon grejade det klockrent  .

Ut mot kullarna igen och här fick hon liite problem med en vinkel, men efter lite hjälp och ett enormt jobb av hene själv så kom vi rätt på det och sedan så såg man att hon var rätt igen. Hon är ju rätt tydlig den vita!  .


Uppletet så:

Bizzie först ut och jädrar vad duktig hon var   .

Tempot kommer förhoppningsvis att bedarra liite när hon får mer rutin, men hon jobbar jättefint, och grisnitar när hon får vind på grejen, tar den och full fart in för att avlämna i min hand!

Jobbar fint ända ut på djupet även om hon ibland tar en liiten lov innevid innan hon drar ut, men det ska vi jobba bort. Kan vara lite trötthet som spelar in...


Yalla, Thelma och Tischa gjorde också jättefina uppletanden.

 Ullan: Ja finns inte mycket mer att säga mer än att hon älskar detta  !!!


Lite lugn och skön lördagskväll på det så var man rätt nöjd!


Söndagen sen, inget planerat så jag började med att städa tvättstugan, oups vilekn ordning man lyckades att få till  .

Även bilen fick sig en liten invändig putsning, får tvätta den utvändigt med sen och lägga på lite vax känns det som.


Rasmus och Roger åkte iväg för Rasmus skulle spela match, vilken de för övrigt vann   .


Under tiden tog jag en skön prommis...gissa var?? längs ån naturligtvis  .


Oups bäst att dra kanske...


Lite italienskt på det vad det gällde mat och sen var man redo för lite lydnad med Bizziebumlis.

Impad av henne för trots att grannen spelade boll sidan om så fick jag henne fokuserad på vad det var vi var där för  . Även om hon försökte ett par gånger att jamen snälla.....så kunde jag bryta henne och få till en bra lf. Så nöjd!!

Läggande under gång..kabang i marken  , bollbelöning!!

Inkallning..tjohoo!!

Lite FG och igår testade jag med "osynliga trädet"...hur lättlurad är hon  . Körde ett par vändor och det gick hyfsat iallafall. Nu ska vi köra på detta och apporteringen "på riktigt " med henne eftersom de tre övriga som jag tränat så mkt börjar sitta riktigt fint  .

Ikväll blir det en tur till Bara och då blir det nog en bokskogetur först sen får vi se om vi tar lite apportering och lite FG.

  Får  ju inte glömma att gratta Bizzies uppfödare Jeanette med hennes Rixi som tog Cert med vinst på 717 p i skyddet i lördags! Såå jäkla bra!!!

God måndag önskas!!



Ovido - Quiz & Flashcards