Alla inlägg den 29 augusti 2011

Av Susanne Leijon - 29 augusti 2011 07:43

innan livet ändras en del i Svedala  . Lilla valpen är sååå välkommen och det ska bli så himla kul med en liten!


Helgen då?


Jo fredagen blev som önskat en lugn och skön kväll. Det grillades, man kunde sitta ute i bara linne o shorts o käka, och det var ju ett tag sen.

Innan soffan kallade så fick Ullan sig en cykeltur, så hon fick rört på sig.


Lördagen sen: Då var det gruppträning i Vomb. Vi var inte så många men jag traskade ett lägrespår till Yalla och Leif han traskade till Ulla. Bad om ca 1000 meter.


Under tiden som Leif o Benson gick sitt spår så satt jag och såg hur en fågelskådare traskade runt i mitt spår, ungeför där upptaget och första sträckan var  . Han stannade även till vid flera ställen o stod o glodde upp bland trädtopparna. Jaja nu visste jag ju om det så det var ju bara att gilla läget....

Traskade först med i Yallas spår, och efter ett lite vimsigt upptag så sen jädrar, spårade hon hur bra som helst. Cina var lite konfunderad   på nåt ställe, men hon hängde på Yallan, som naturligtvis hade full koll på var de skulle

  Ullas spår sen då:

Jo, hon hade ett bra upptag, kollade lite åt höger, men valde rätt och sen ångade hon på. På ett ställe ville hon bara fram men Leif sa att här skulle hon höger, var aningen svårt att övertala henne, men till slut gav hon sig och gick "där hon skulle"  .

Vinklade igen, en spets och strax efter så hade hon en pinne. Nästa raksträcka då kommer det en hel jäkla flock med scouter, klappandes rakt över flera ben på Ullas spår. INte för att hon bryr sig om just dem, men nu fick hon lite svårt att hålla fokus på "sitt" spår, och följde nog en bit där de hade gått, och tyvärr hade inte Leif full koll på var spåret gick någonstans mer än att vi skulle ha vinklat upp vänster någonstans.

Men vi lyckades tråckla oss upp mot vänster och efter en stund så hade hon en pinne, mattes   . På´t igen och nu spårade hon bra, och ytterligare en fågelskådare lyckades passera i spåret, amen va?!?!

En pinne till fick hon med sig och sen fick vi i stort sett visa henne slutet.

Ullan hon slet i 30 minuter för att vi skulle ta oss runt. Hunden som icke ger sig!!


Tror nästan det blev att spåret låg i 2 h och en massa nya förledningsspår, blev too much för henne idag.


Det enda jag gjorde mer var två sköna promenader i skogen innan det var dags för hemfärd.


In till grannarna på mat och sen bar det av till Svedallakalaset, för att lyssna på bra musik!


Igår sen då: Vaknade inte förrän vid 11  , kostar på att vara ute o rumla,hihi.

Började måla om där uppe och hann med en runda, sen tog Nathalie omgång två. Får se om det behövs en omgång till....


Lotta ville träna lite så då tog man sig en tur till klubben  .

Ullas o min träning var nog hellre än bra känns det som och Änzo var aningen speedad han med, men lite fick de göra iallafall, innan regnet kom.


Det var den helgen det!


Ha det!

 


Ovido - Quiz & Flashcards