Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Susanne Leijon - 25 augusti 2011 07:39

kan man ju lungt säga att det är på klubben  . Man stinker myggmedel och tycker att så mkt som man sprutar myggmedel borde det bli en hinna som myggen definitivt icke skulle vilja komma nära, men jodå   .


Men..har man kört till klubben så får man ju träna.

Började med platsliggning och damen hon låg, som vanligt.


Därefter indelades gruppen lite men jag valde att greja själv, för det handlade mest om ingångar och krypa ett steg i taget. Naturligtvis när man kör så här så blir det ju bra  .


FS när man är på klubben är ju nästan ett måste, så var ju ett gäng som körde.

Jag började med två omgångar bara gående från strax innan gruppen och igår iallafall så kändes det lite som att poletten börjar....hon har kankse insett att vingla ska man inte göra. Rakt o fint, med öronen bakåtvinklade  , klick boll!

Körde även två hela skick och ja ganka nöjd. Fick ett stopp på ena hållet, men jag höll käft och damen hon beslutade sig för att fortsätta gå så...

Andra hållet så lite vingel men tyckte nog att hon själv insåg att det var fel och rättade upp sig och började gå rakt så ..klick. boll!


Avslutade kvällen med en runda m fam.Persson och jädrar vad myggen anföll, och nu hann man inte se de heller i mörkret utan man upptäckte de allt för sent...aj, väck, sluta surra, aj, ja.....

Som vanligt en härlig kväll, trots allt, men onsdagsgruppare och torsdagsgruppare  .


Ikväll blir det ingen träning för vit men väl en låååångrunda ska vi få till, mellan städ o handling.


Må gott!

 


Ovido - Quiz & Flashcards