Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av Susanne Leijon - 23 augusti 2011 07:59

gjorde att när ajg kom till skogen så hade Lotta redan traskat spår både till Ulla o Änzo  

Under tiden spåren låg så körde vi lite lydnad på parkeringen. Lite ingångar, för damen måste lära sig att sätta sig rakt, suck!

INkallning med ställande och nu är det precis som att hon ha rlock i öronen, för de sista gångerna så stannar hon icke på första, utan bara fortsätter springa  , precis som att hon inte skulle höra, eller hur???

Gör om o gör rätt, och på väg tillbakka lite utvecklingssamtal     .


Jag skulle bara....tycktes hon tänka.....


Jaja, Änzos spår först och han hade verkligen skiftande underlag, ett par stig/vägövergångar som han skötte mkt bra. han blev lite konfunderar vid första vägövergången för han skulle först följa stigen precis i kanten innan han gick över men när han väl insåg att man skulle passera stigen så hej å hå!


Ullan hon tog ett hyfsat upptag, lite koll, men sen iväg på rätt håll  .

Är väldigt noga att hon ska vara rätt och kommer hon av sig så letar hon sig tillbaka en bit för att själv förvissa sig om att hon verkligen är rätt.

Det var ett ställe där hon blev lite lost, jobbade sig liite långt tillbaka för att ha koll och kom lite för mycket "sidan om" spåret, men efterosm hon aldrig ger sig så vindade hon in var spåret kkunde vara och jobbade sig sakta tillbaka för att sedan hamna helt rätt och då även över en väg. Nyttigt och detta får vi köra nu ett tag... men pinnar med och till slutet kom vi, mattes  .


Lite tid över innan det var dags att hämta Rasmus på fotbollen, så då fick vi ju passa på att traska en runda med, så doggsen skulle vara rikigt nöjda när man kom hem, vilket hon för en gångsskull var  .

Tisdag idag och det blir nog en lugn dag känns det som, ner o knådas lite och det är ju hur gött som helst!

Vi får helt enkelt se vad efm bjuder på...

Ha det!

 

Ovido - Quiz & Flashcards